aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Φωνές» στην UEFA: Ζητούν ένα χρόνο αποκλεισμό για Ρεάλ και Γιουβέντους

«Φωνές» στην UEFA: Ζητούν ένα χρόνο αποκλεισμό για Ρεάλ και Γιουβέντους

Μπορεί η European Super League να ανέστειλε τις πράξεις της λόγω των όσων διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες με τις μεγάλες αντιδράσεις σε όλη την Ευρώπη, όμως η συγκεκριμένη κίνηση των 12 «μεγάλων» έχει φέρει στα… σχοινιά τους ιθύνοντες της UEFA. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Ιταλός δημοσιογράφος Τανκρέντι Παλμέρι, αρκετές είναι οι φωνές εντός της ομοσπονδίας που απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία των 12 ομάδων και ειδικότερα των Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους που είναι ιδρυτικά στελέχη και εμμένουν στην απόφαση τους για την κλειστή λίγκα.

Πιο συγκεκριμένα πολλά στελέχη ζητούν τον αποκλεισμό για έναν χρόνο των δυο ιστορικών ομάδων ακόμα και από όλες τις διοργανώσεις. Βέβαια μια κίνηση όπως αυτοί δεν βρίσκει όλους θετικούς, αφού αρκετοί είναι αυτοί εντός της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που θέλουν να αποφευχθούν οι ποινές για τις ομάδες που μπήκαν στην European Super League.

Το δεδομένο είναι πως θα υπάρξουν πολλα επεισόδια προκειμένου να «σβηστεί» μια και καλή η συγκεκριμένη ιστορία που πήγε να αλλάξει τον χάρτη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ενώ η μάχη στην UEFA μαίνεται. Η ομοσπονδία συνεδριάζει για όσα συνέβησαν αναμένεται να αποφασίσει πως θα χειριστεί σε πειθαρχικό επίπεδο το ζήτημα που προέκυψε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ