aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦλοριάν: «Θέλω να μείνω στην Κύπρο, δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν»

Φλοριάν: «Θέλω να μείνω στην Κύπρο, δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν»

Με αφορμή την μετεγγραφή του Ράιν Μάε στην ΑΕΛ οι Βέλγοι θυμήθηκαν τον Φλοριάν Τολεμές, ο οποίος προτού ρίξει «άγκυρα» στην Κύπρο και την ΑΕΚ αγωνιζόταν στην Εουπέν. Σε δημοσίευμα που φιλοξενεί η ιστοσελίδα www.walfoot.be τονίζεται πως το νέο απόκτημα των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού θα ανακαλύψει νέες εμπειρίες στην Κύπρο, κάτι που δεν ισχύει για τον Τολεμές, ο οποίος πλέον είναι έμπειρος στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

«Η ενσωμάτωση μου στην Κύπρο ήταν πολύ εύκολη. Το προσωπικό και αρκετοί συμπαίκτες μου ήταν Ισπανοί. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Τολεμές και ακολούθως γύρισε πίσω τον χρόνο και θυμήθηκε το ντεμπούτο του με την κιτρινοπράσινη φανέλα. «Ο πρώτος μου αγώνας ήταν κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στην έδρα του. Σκόραρα σε εκείνο το παιχνίδι και αυτό τα έκανε όλα εύκολα στη συνέχεια», δήλωσε ο Τολεμές.

Ο Γάλλος επιθετικός παραδέχθηκε ότι πέρυσι είχε άσχημη σεζόν, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, όμως εξέφρασε την αισιοδοξία πως φέτος θα επανέλθει δριμύτερος δικαιολογώντας, μάλιστα, τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ για την επιλογή του να μην τον περιλαμβάνει στην αρχική ενδεκάδα στα αρχικά στάδια της φετινής περιόδου, αφού άλλοι ποδοσφαιριστές είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Μιλώντας για το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου ο Τολεμές ανέφερε πως οι έξι πρώτες ομάδες μπορούν κάλλιστα να συγκριθούν με τις ομάδες του Βελγίου. Ερωτηθείς για το μέλλον του ο επιθετικός της ΑΕΚ δεν έκρυψε την επιθυμία του να παραμείνει στην Κύπρο, δηλώνοντας όμως πως είναι ανοικτός σε προτάσεις. «Βλέπω το μέλλον μου εδώ στην Κύπρο. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο εδώ, η οικογένεια μου περνά όμορφα στο νησί, αλλά τα πάντα είναι πιθανά. Ποτέ δεν ξέρεις. Δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν», κατέληξε ο Φλοριάν Τολεμές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ