aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦλορεντίνο Πέρεθ : «Μόνο με 750 εκα. ευρώ φεύγει ο Μόντριτς»

Φλορεντίνο Πέρεθ : «Μόνο με 750 εκα. ευρώ φεύγει ο Μόντριτς»

Τις τελευταίες μέρες οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Ίντερ για τον Λούκα Μόντριτς πληθαίνουν. Η ατάκα του Κροάτη μέσου ότι δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί στους «νερατζούρι» μαζί με τον συμπατριώτη του Ιβάν Πέρισιτς, έβαλε τους ανθρώπους της «Βασίλισσας» στην πρίζα.

Γι αυτό ο πρόεδρος των Μαδριλένων μίλησε και ξεκαθάρισε ότι: «Μόνο με τα 750 εκατ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα του, μπορεί να φύγει ο Μόντριτς», αφήνοντας έτσι τους ενδιαφερόμενους να παραμείνουν… στο ενδιαφέρον και μόνο.

Στην Ίντερ η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από αρκετά χρόνια αποχής, έχει φέρει τεράστιο ενθουσιασμό και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μέχρι τώρα. Ράτζα Ναϊνγκολάν, Στέφαν Ντε Φράι, Σίμε Βρσάλικο, Κουαντού Ασαμόα και Λαουτάρο Μαρτίνεζ ανεβάζουν επίπεδο τους «νερατζούρι» και απ’ ότι φαίνεται δεν λένε όχι σε παιρετέρω μεταγραφικές κινήσεις. Ιδιαίτερα αν μιλάμε για παίχτες με την κλάση του Μόντριτς που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα.

Ωστόσο αν η Ρεάλ δεχόταν μία προσφορά από την Ίντερ, τότε ήταν σίγουρο ότι κι άλλοι «πλούσιοι» σύλλογοι στην Ευρώπη θα έκαναν κίνηση επίσης. Αυτή την κατάσταση θέλησε να προλάβει ο πρόεδρος της Ρεάλ που δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Λούκα Μόντριτς δεν φεύγει… αλλά αυτά έχουν ειπωθεί ξανά στο παρελθόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ