aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦλικ: «Στόχος μας είναι ο φετινός τελικός του Champions League»

Φλικ: «Στόχος μας είναι ο φετινός τελικός του Champions League»

Δύο από τις τρεις διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχε φέτος η Μπάγερν Μονάχου ολοκληρώθηκαν, με τους Βαυαρούς να τις κατακτούν αμφότερες! Πλέον, μετά το νταμπλ στη Γερμανία, οι ποδοσφαιριστές έχουν μπροστά τους 13 ημέρες ξεκούρασης…

«Τώρα έχουν τον χρόνο να πάρουν μια βαθιά ανάσα, να ανακάμψουν και ψυχολογικά’, τόνισε ο Χάνσι Φλικ για τους παίκτες της Μπάγερν που θα είναι «εντελώς ελεύθεροι» την πρώτη εβδομάδα.

Ενώ για την δεύτερη ο προπονητής εκγύμνασης των νταμπλούχων Γερμανίας, Χόλγκερ Μπρόιχ, τους έχει δώσει «ένα πλάνο ανάλογο με εκείνο που θα ακολουθούσαν και στο προπονητικό κέντρο». Έτσι ώστε άπαντες αν είναι στο ίδιο επίπεδο, μετά την επιστροφή τους.

Ακολούθως θα ξεκινήσει η προσπάθεια για το τρεμπλ. «Ανυπομονώ να προετοιμαστούμε για τον επόμενο στόχο μας με την ομάδα. Για τον τελικό του φετινού Champions League, που θα διεξαχθεί στην Λισαβόνα», σχολίασε με… νόημα ο 50χρονος προπονητής της Μπάγερν, θέτοντας τον… τόνο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ