aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Φλερτάρει» με τον χειρότερο εαυτό της

«Φλερτάρει» με τον χειρότερο εαυτό της

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Με το μεγαλύτερο σερί της άνευ νίκης στο πρωτάθλημα «φλερτάρει» η Νέα Σαλαμίνα. Οι ερυθρόλευκοι στην αρχή της σεζόν όταν «κτυπήθηκαν» από τον κορωνοϊό και αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με αρκετές εφεδρείες και νεαρούς ποδοσφαιριστές, κατέγραψαν μια σειρά εφτά αγώνων χωρίς να γευτούν τη χαρά της επιτυχίας. Από την εκτός έδρας νίκη επί του Ερμή (2-1) για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ και έπειτα οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν τρεις φορές και άλλες τόσες αναδείχθηκαν ισόπαλοι. Μεθαύριο αντιμετωπίζουν τους «φτεροπόδαρους» με την ελπίδα ότι ακριβώς δύο μήνες μετά θα πανηγυρίσουν «τρίποντο» και θα πάρουν ανάσα στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ομάδα του Κωνσταντίνου Μηνά είναι η βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας. Στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος μόλις μία φορά σε οκτώ αναμετρήσεις κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Tα 14 γκολ παθητικό στα πλέι οφ απέναντι σε ομάδες που είτε παλεύουν για τον ίδιο στόχο είτε είναι βαθμολογικά αδιάφορες μαρτυρά γιατί η Νέα Σαλαμίνα διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 52 με τέρματα. Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία για ανασύνταξη δυνάμεων και από σήμερα τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα στρωθούν στη δουλειά με πίστη στον στόχο της παραμονής στην Α’ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ