aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦιορεντίνα: Ο Ιακίνι πήρε τη θέση του Μοντέλα

Φιορεντίνα: Ο Ιακίνι πήρε τη θέση του Μοντέλα

Λίγες ημέρες μετά την απόλυση του Βιτσέντσο Μοντέλα από τον πάγκο, η διοίκηση της Φιορεντίνα βρήκε τον αντικαταστάτη του, με τους βιόλα να ανακοινώνουν επίσημα το βράδυ της Δευτέρας την πρόσληψη του Τζουζέπε Ιακίνι.

Ως ποδοσφαιριστής, ο Ιακίνι έχει φορέσει 127 φορές τη φανέλα της Φιορεντίνα από το 1989 μεχρι το 1994 ενώ ως προπονητής έχει καθοδηγήσει αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων τις Σαμπντόρια, Παλέρμο, Σασουόλο και Ουντινέζε.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Βιντσέντσο Μοντέλα για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που είχε εδώ στην Φλωρεντία. Η κατάσταση στη βαθμολογία μας επέβαλε την αλλαγή προπονητή.

Επιλέξαμε τον Ιακίνι επειδή είναι ένας άνθρωπος με αξία, που είναι δεμένος με την Φλωρεντία και την Φιορεντίνα. Τώρα θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να ξαναμπούμε όσο το δυνατόν συντομότερα στο σωστό δρόμο», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Φιορεντίνα ο ιδιοκτήτης των βιόλα, Ρόκο Κομίσο.

Ο Ιακίνι θα παρουσιαστεί επίσημα στις 28 Δεκεμβρίου και μία ημέρα αργότερα θα έχει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του παίκτες. Σημειώνεται πως ο Μοντέλα άφησε την Φιορεντίνα στην 15η θέση και στο +3 από τη γραμμή της σωτηρίας, με απολογισμό 4 νίκες – 5 ισοπαλίες – 8 ήττες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ