aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΦιορεντίνα - Λάτσιο 2-0: Σώθηκε και την... έκαψε (vid)

Φιορεντίνα – Λάτσιο 2-0: Σώθηκε και την… έκαψε (vid)

Σφράγισε (ουσιαστικά) παραμονή η Φιορεντίνα και τη… χάλασε στη Λάτσιο. Οι «βιόλα» επικράτησαν 2-0 των Ρωμαίων στο «Αρτέμιο Φράνκι», στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Serie A, έχοντας ξανά κορυφαίο τον Βλάχοβιτς και εξασφάλισαν παρουσία στην πρώτη κατηγορία και για τη νέα σεζόν.

Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι, που, πάντως χρωστάνε και ένα παιχνίδι, είδαν τις ελπίδες τους για έξοδο στο Champions League να ψαλιδίζονται κι άλλο, καθώς παρέμειναν στους 64 βαθμούς και είναι στο -5 από Γιουβέντους και Μίλαν που κοντράρονται την Κυριακή.

Ο Βλάχοβιτς «χτύπησε» δις και ξεπέρασε τα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να γίνει ο πρώτος Σέρβος που τα καταφέρνει σε ένα από τις Top-5 Λίγκες από το 2002-03, όταν και το είχε πετύχει ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Αρχικά, πλάσαρε από κοντά στο 32′ με πλασέ από κοντά έπειτα από γύρισμα του Μπιράγκι, που του έδωσε στο… πιάτο το γκολ, ενώ ο 21χρονος επιθετικός «κλείδωσε» τη νίκη των γηπεδούχων στο 89ο λεπτό με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Πουλγκάρ.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ