aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦινκ, τι πίνεις και δεν μας δίνεις;

Φινκ, τι πίνεις και δεν μας δίνεις;

Πολύ χαρούμενος για την πρόκριση επί της ΑΕΛ εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Αούστρια Βιέννης, Τόρστεν Φινκ.

«Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε και αυτός ήταν ο στόχος μας. Η ομάδα έμεινε ήρεμη διότι ήταν δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΛ έπαιξε πολύ καλά ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και μας πίεσε πάρα πολύ. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για το καλό παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, ήμαστε χαρούμενοι που περάσαμε και κοιτάζουμε και την κλήρωση της Παρασκευής. Η ομάδα μου σκόραρε περισσότερα τέρματα και είχε περισσότερες ευκαιρίες», είπε αρχικά και ακολούθως απέφυγε να σχολιάσει το πέναλτι, ενώ είπε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια.

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και στα δύο παιχνίδια. Δεν έχω δει το πέναλτι και δεν ξέρω αν ήταν. Χάσαμε πολλά παιχνίδια από διαιτητικά λάθη στο παρελθόν. Ο διαιτητής είχε έρθει σε μένα και μου είπε ότι θα φύγω, το ίδιο και οι παίκτες μας. Ξέρω πως είναι εδώ στην Κύπρο. Μείναμε ήρεμοι και κερδίσαμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και εμείς στο ματς», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ