aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦήμες για Ρότζερς στην Νιουκάστλ

Φήμες για Ρότζερς στην Νιουκάστλ

Οι «καρακάξες» έχουν πραγματοποιήσει εφιαλτικό ξεκίνημα στην αρχή της χρονιάς, καθώς παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από οκτώ αγωνιστικές και μοιράζονται την τελευταία θέση της βαθμολογίας με την Κάρντιφ με μόλις δυο βαθμούς.

Ο Ράφα Μπενίτεθ φαίνεται ανήμπορος να ανατρέψει την κατάσταση και μετά την ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και ειδικά με τον τρόπο με τον οποίο αυτή επήλθε, τα πρώτα σενάρια περί αντικατάστασης του Ισπανού τεχνικού άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror» η Νιουκάστλ φέρεται να «γλυκοκοιτάζει» την περίπτωση του Μπρένταν Ρότζερς, με τον πρώην τεχνικό των Σουόνσι και Λίβερπουλ να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Premier League, μετά από μια απολύτως επιτυχημένη διετία στον πάγκο της Σέλτικ.

Το όνομα του 45χρονου Βορειοιρλανδού τεχνικού είχε ακουστεί και για την Άστον Βίλα αμέσως μετά την απόλυση του Στιβ Μπρους στις αρχές του μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ