aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦιλίπε Λουίς: «Με τον Σαλάχ υπέφερα, ήταν σαν τον Μέσι»!

Φιλίπε Λουίς: «Με τον Σαλάχ υπέφερα, ήταν σαν τον Μέσι»!

Ο Βραζιλιάνος νυν φουλ μπακ της Φλαμένγκο που βρέθηκε στους «μπλε» του Λονδίνου για μια αγωνιστική περίοδο από το 2014 έως το 2015 προτού επιστρέψει στην αγαπημένη του Ατλέτικο Μαδρίτης, θυμήθηκε για λογαριασμό της Daily Mail όσα βίωνε στις προπονήσεις της ομάδας και ανέφερε:

«Τότε με τον Σαλάχ στο ρόστερ υπέφερα στις προπονήσεις. Ήταν σαν τον Μέσι, αλήθεια, ρωτήστε τους όλους, έκανε συνεχώς τέτοιες κινήσεις…».

Σχολιάζοντας την παρούσα κατάσταση στον σύλλογο, το ρόστερ και όσα χρειάζεται η Τσέλσι για να… επιστρέψει στην απόλυτη ηρεμία και τις επιτυχίες, ο Φιλίπε Λουίς είπε:

«Είναι εντυπωσιακή ομάδα. Έχει γεμάτο ρόστερ. Είναι πλήρης αυτή τη στιγμή. Ο Τιάγκο Σίλβα είναι παίκτης που μπορεί να σου οργανώσει όλη την άμυνα ακόμα κι όταν είναι στον πάγκο.

Με ακόμα δυο μεταγραφές και την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο, νομίζω ότι η Τσέλσι θα καταφέρει να πάρει ξανά το πρωτάθλημα. Το ελπίζω δηλαδή… Αυτό, γιατί ξέρω ότι κάθε άλλο παρά ήρεμο μέρος είναι αυτή η ομάδα όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά και δεν έρχονται νίκες…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ