aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦιλική νίκη με Παλάνκα και Καρλίτος (pics/vid)

Φιλική νίκη με Παλάνκα και Καρλίτος (pics/vid)

Νικηφόρο ήταν το δεύτερο φιλικό της Ανόρθωσης επί βουλγαρικού εδάφους. Η «Κυρία» επιβλήθηκε 2-0 της πρωταθλήτριας ομάδας του Τουρκμενιστάν, Αλτίν Ασίρ. Ο Ρόνι Λέβι παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 χρησιμοποιώντας στην κορυφή της επίθεσης τους Καμαρά και Άλβες δείχνοντας ότι θέλει να δουλέψει και να «χτίσει» σε αυτή την τακτική.

Τα γκολ για την Ανόρθωση σημείωσαν ο Παλάνκα στο 37ο λεπτό με κοντινό πλασέ και ο Καλό στο 55΄ με σουτ έξω από την περιοχή. Η Ανόρθωση ήταν σαφώς ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έχασε και πέναλτι στο 18΄ το οποίο κέρδισε ο Σιβού. Ο Καμαρά ανέλαβε την εκτέλεση του αλλά αστόχησε.

Το τελικό σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο όμως το σημαντικό είναι ότι είδε ο Λέβι κάποια πράγματα που ήθελε. Δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής ο φευγάτος Κβέσιτς, ενώ ο Ράγιος δεν έπαιξε μιας και είχε κάποιες μικροενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες.

Η ενδεκάδα της Ανόρθωσης: Αρούς, Πράνιτς (Πηλέα 65’), Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο (Κορρέα 85’), Μπανταλόφσκι (Μακαρόφ 65’), Βίκτορ, Σιβου (Χατζηπασχάλης 78’), Παλάνκα (Κυριάκου 82’), Ματθαίου (Καλό 46’), Άλβες (Οικονομίδης 68’), Καμαρά.

To live όπως καταγράφηκε στο λογαριασμό της Ανόρθωσης στο Facebook:

18′: Ο Καμαρά αστοχεί από τα έντεκα βήματα, σε πέναλτι που κέρδισε ο Σιβού.

35′: Καλή στιγμή για την ομάδα της Αμμοχώστου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Έγινε προβολή από τον Άλβες η μπάλα κατέληξε λίγο έξω.

37′ ΓΚΟΛ: Ο Παλάνγκα με κοντινό πλασέ ανοίγει το σκορ για την “Κυρία”.

Ημίχρονο στο φιλικό.

Έναρξη β’ μέρους. Ο Καρλίτος αντικαθιστά τον Ματθαίου.

56′ ΓΚΟΛ: Ο Καρλίτος 10 λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι κάνει το 2-0 με σουτ έξω από την περιοχή.

65′: Αλλαγές. Πράνιτς και Μπανταλόφσκι έξω και Πηλέας-Μακαρόφ μέσα.

68΄: O Oικονομίδης στη θέση του Άλβες.

78′: Σιβού έξω, Χατζηπασχάλης μέσα.

82′: Παλάνγκα έκω, Φύτος Κυριάκου μέσα.

85: O Koρρέα στη θέση του Ντουγκλάο.

Τέλος αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ