aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦιλική νίκη για την Αργεντινή

Φιλική νίκη για την Αργεντινή

Σε ένα γεμάτο από 81.000 θεατές και ανακαινισμένο «Λουζνίκι», η Αργεντινή επικράτησε με 1-0 της Ρωσίας με γκολ του Σέρχιο Αγκουέρο. Η «αλμπισελέστε» είχε σχηματισμό 3-6-1, με σέντερ φορ τον Αγκουέρο και πίσω του τον Λιονέλ Μέσι. Οι δύο σούπερ σταρ είχαν άψογη συνεργασία και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Έπεσαν, όμως πάνω στην άμυνα των γηπεδούχων και σε έναν εξαιρετικό Ιγκόρ Ακινφέεβ. Οι Ρώσοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να απειλήσουν μόλις μία φορά μετά από προσπάθεια του Ντένις Γκλουσάκοβ.

Τελικά, στο 86, ο Μέσι πάσαρε δεξιά στον Κριστιάν Παβόν,ο οποίος βρισκόταν σε θέση οφσάιντ, αυτός έκανε το γύρισμα στην μεγάλη περιοχή και ο Αγκουέρο με διπλή προσπάθεια «έγραψε» το 1-0. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του φορ της Μάντσεστερ Σίτι με το εθνόσημο, μετά τις 10 Ιουνίου του 2016 και την νίκη της Αργεντινής με 5-0 απέναντι στον Παναμά.

ΡΩΣΙΑ: Ακινφέεβ, Φερνάντες (46′ Σμολνίκοβ), Τζίκια, Βάσιν, Κουντριασόβ, Ράους (88′ Ζαμπολότνι), Κοκόριν (82′ Αλ. Μιράντσουκ), Κουζιάεβ (69′ Ερόχιν), Γκλουσακόβ, Πόλοζ (46′ Τζαγκόεβ), Σμολόβ.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Μασεράνο, Πεζέλα, Οταμέντι, Σάλβιο (78′ Παβόν), Πέρες (87′ Μπανέγα), Κρανεβίτερ, Μέσι, Λο Σέλσο (59′ Γκόμες), Ντι Μαρία (75′ Περότι), Αγκουέρο (87′ Ντιμπάλα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ