aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦιλική εξάρα της Αργεντινής στο Εκουαδόρ

Φιλική εξάρα της Αργεντινής στο Εκουαδόρ

Στο τελευταίο της φιλικό χωρίς τον Λιονέλ Μέσι – ο πούλγκα θα επιστρέψει στο φιλικό με τη Βραζιλία στις 15 Νοεμβρίου στη Σαουδική Αραβία – η Αργεντινή συνέτριψε με 6-1 σε φιλικό το Εκουαδόρ.

H αλμπισελέστε υποδέχθηκε την τρι στο Μανουέλ Μαρτίνεθ Βαλέρο της Έλτσε και δεν συνάντησε αντίσταση. Πάλι σκόραραν οι Λούκας Αλάριο και Λούκας Οκάμπρος, όπως και στο ισόπαλο (2-2) φιλικό με τη Γερμανία στο Ζιγκναλ Ιντούνα Παρκ της Ντόρτμουντ.

Ο φορ της Λεβερκούζεν πέτυχε το πρώτο γκολ της εθνικής ομάδας της χώρας του τάνγκο, αυτός της Σεβίλλης το έκτο και τελευταίο της. Ο Εσπινόσα με αυτογκόλ έκανε το 0-2, ο Λεάντρο Παρέδες με εκτέλεση πέναλτι – στο οποίο διαφώνησε έντονα με τον Λαουτάρο Μαρτίνες ο οποίος είχε πάει την μπάλα – το 0-3.

Το Εκουαδόρ αντέδρασε με γκολ του Μένα στο 49ο λεπτό, αλλά τα γκολ των Χερμάν Πεσέλα στο 66ο λεπτό και Νικολάς Ντομίνγκες (της Βέλες) στο 82ο διεύρυναν εκ νέου το προβάδισμα για τους Αργεντίνους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ