aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦιλ Φόντεν: Ούτε ο Μέσι δεν το είχε καταφέρει αυτό με τον Πεπ!

Φιλ Φόντεν: Ούτε ο Μέσι δεν το είχε καταφέρει αυτό με τον Πεπ!

Ο Φόντεν έχει καταφέρει όντας μόλις 20 ετών, να ωριμάσει τρομερά από τον τρόπο που τον διαχειρίστηκε τα προηγούμενα χρόνια ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.

Του έδινε τις ευκαιρίες που έπρεπε, δεν του έδινε πολύ αέρα, τον έκανε να πιστεύει πως θα φτάσουν οι μέρες στις οποίες θα μπορούσε ο ποδοσφαιριστής να στηρίξει με ωριμότητα και ψυχραιμία τον σκοπό της ομάδας και αυτό συνέβη με εξαιρετικό τρόπο τη φετινή σεζόν.

Σκοράροντας και απέναντι στην Μπράιτον παρά την ήττα που ήρθε με ηρωική ανατροπή από τους «γλάρους», ο Φιλ Φόντεν έφτασε στα 30 τέρματα στη μέχρι στιγμής συνεργασία του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στους «γαλάζιους» του Μάντσεστερ.

Το θέμα είναι πως τόσα γκολ προτού καν κλείσει τα 21 του χρόνια, δεν είχε ούτε ο Λιονέλ Μέσι στη δική του συνεργασία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην μαγική Μπαρτσελόνα που σάρωνε τους τίτλους στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ