aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Φιγουράρει» στην καλύτερη ενδεκάδα ο Λαβόρδε!

«Φιγουράρει» στην καλύτερη ενδεκάδα ο Λαβόρδε!

Η ιστοσελίδα «nevasport.ru» μέσω συχνών δημοσιευμάτων παραθέτει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στις ομάδες της πρώτης κατηγορίας στην Ρωσία. Σειρά λοιπόν έχει η Κράσνονταρ, στην οποία αγωνίστηκε ο Ρικάρντο Λαβόρδε από το 2013 μέχρι το 2018!

Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης (είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν) βρίσκεται στην καλύτερη ενδεκάδα ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στην ομάδα της Ρωσίας. Μπορεί η επιστροφή του στην «Κυρία» να κρίνεται ως άκρως απογοητευτική, ωστόσο εκεί φαίνεται πως… κάτι έκανε.

Τι αναφέρει χαρακτηριστικά για τον Λαβόρδε: «Ο Κολομβιανός ήρθε από το πρωτάθλημα της Κύπρου. Τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε από αυτόν; Πολλά που δεν περιμέναμε! Έδειξε πως μπορούσε να σκοράρει και να καθαρίσει ένα παιχνίδι. Έπαιξε στην Κράσνονταρ για πέντε χρόνια, δηλαδή για αρκετό καιρό. Το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε, και ο Λαβόρδε επέστρεψε στην Κύπρο και στην Ανόρθωση, στην οποία δεν έπαιξε σε κανένα παιχνίδια».

Να σημειώσουμε ωστόσο πως η τελευταία πληροφορία είναι λανθασμένη, καθώς ο Κολομβιανός κατέγραψε 13 συμμετοχές, 611 λεπτά, ενώ πέτυχε και ένα γκολ. Σαφώς και οι προσδοκίες όταν επέστρεψε στην «Κυρία» δεν ήταν αυτές…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ