aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Φεύγουν Κατσαράβα-Οκριασβίλι, έρχονται Μικελτάντζε-Παπουνασβίλι»

«Φεύγουν Κατσαράβα-Οκριασβίλι, έρχονται Μικελτάντζε-Παπουνασβίλι»

«Δύο Γεωργιανοί θα φύγουν από τον Τιμούρ Κετσπάγια, δύο θα προστεθούν». Αυτός είναι ο τίτλος ενός ρεπορτάζ της «fanebi.com» και εκ πρώτης όλα όσα αναφέρει είναι σενάρια φαντασίας.. Πιο συγκεκριμένα, η γεωργιανή ιστοσελίδα τονίζει πως οι Νίκα Κατσαράβα και Τονρίκε Οκριασβίλι θα αποχωρήσουν από την Ανόρθωση, ενώ είναι πιθανή η επιστροφή του Μπέκα Μικελτάντζε και η απόκτηση του Γκιόργκι Παπουνασβίλι.

Ακολουθεί αυτούσιο το δημοσίευμα: «Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαδίδονται, ο επιθετικός Νίκα Κατσαράβα και ο μεσοεπιθετικός Τονρίκε Οκριασβίλι θα αποχαιρετήσουν την ομάδα. Ο μάνατζερ του Κατσαράβα προσπαθεί να προσφέρει τον παίκτη σε ρωσική ομάδα. Στο παρελθόν, ο Νίκα έπαιξε στην Ροστόφ αλλά δεν είχε ουσιαστική προσφορά στην ομάδα. Θέλει να δοκιμάσει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και ο Κετσπάγια δεν θα τον εμποδίσει να φύγει.

Από την πλευρά του, ο Μπέκα Μικελτάντζε μπορεί να επιστρέψει στην Ανόρθωση. Έμεινε ελευθερος από την Ρουμπίν και τη Ρότοφ (αγωνιζόταν δανεικός). Ο Κετσπάγια σκέφτεται επίσης την απόκτηση του Γκιόργκι Παπουνασβίλι από τη Σαραγόσα (σ.σ. ήταν δανεικός στη Σανταντέρ). Ο τερματοφύλακας Γκιόργκι Λόρια και ο μέσος Μουρτάζ Νταουσβίλι θα παραμείνουν στην Ανόρθωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ