aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦεύγει πικραμένος από την Ανόρθωση: «Ενημερώθηκα ότι είμαι εκτός ομάδας»

Φεύγει πικραμένος από την Ανόρθωση: «Ενημερώθηκα ότι είμαι εκτός ομάδας»

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηβασίλη από την Ανόρθωση. Ο Κύπριος εξτρέμ ενημερώθηκε από την ομάδα της Αμμοχώστου ότι είναι εκτός πλάνων και βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής, ενώ ανέφερε ότι δέχθηκε βολιδοσκοπήσεις από ομάδες του β γκρουπ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκες καθόλου στην Ανόρθωση: «Προτιμώ να μην σχολιάσω κάτι σας το αφήσουμε έτσι».

Αποχωρείς οριστικά από την Ανόρθωση; «Ενημερώθηκα ότι είμαι εκτός ομάδας. Υπάρχουν κάποια τυπικά θέματα που θα τακτοποιηθούν και θα τα βρούμε».

Βγάζεις μια πικρία από τα λεγόμενα σου: «Ο κάθε ένας ότι του δίνεται η ευκαιρία σε μια μεγάλη ομάδα μετά από μια καλή χρονιά ευελπιστεί ότι θα πάρει τις ευκαιρίες για να δείξει τι μπορεί. Από εκει και πέρα δεν πήρα ευκαιρίες, γυρίζω σελίδα και προχωράμε».

Τώρα θα θέλεις να πας κάπου και να αποδείξεις ότι μπορείς; «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να αποδείξω κάτι. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να αποδεικνύεις σε κάθε παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο είσαι ότι έκανες την τελευταία φορά. Θέλω να βρω μια ομάδα που θα έχω λεπτά, αυτό με ενδιαφέρει πάνω από όλα, να απολαμβάνω αυτό που κάνω, αυτή είναι η χαρά, να παίζεις τα Σαββατοκύριακα».

Το προετοίμασες το έδαφος για τον επόμενο σταθμό σου; «Απλά περίμενω την ανακοίνωση. Όταν σε μια ολόκληρη χρονιά δεν σου δόθηκε η ευκαιρία το περίμενα».

Προκύπτει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες; «Υπήρξαν κάποιες βολιδοσκοπήσεις. Πρώτο μέλημα είναι να βρω μια ομάδα που θα μου δώσει αγωνιστικά λεπτά. Αυτό θα φανεί στις επαφές και ανάλογα θα αποφασίσω».

Από ομάδες του α΄ γκρουπ ή του β΄ γκρουπ είναι οι βολιδοσκοπήσεις; «Είναι από το β΄ γκρουπ και θεωρώ ότι θα είναι και πιο καλό για εμένα για να έχω περισσότερο χρόνο».

Είναι σημαντική χρονιά για σένα, είσαι στα 30 σου και χρειάζεσαι μια γεμάτη χρονιά: «Είναι σημαντική χρονιά, ναι. Χωρίς να αγχώνομαι και χωρίς να με παίρνει από κάτω θα προσπαθήσω να πάρω την καλύτερη απόφαση. Δεν ήταν πετυχημένη η χρονιά που πέρασε αλλά την υγεία μας να έχουμε».

Στην θέση σου επιλέγουν συνήθως ξένους ποδοσφαιριστές: «Ναι είναι γεγονός αυτό, το βλέπουμε αλλά δεν θεωρώ ότι έχει σημασία αυτό. Όταν κάποιος ποδοσφαιριστής σου κάνει την δουλειά σου δεν κοιτάζει την Εθνικότητα».

Δίνονται ευκαιρίες στους Κύπριους; «Βλέπουμε κάποιους ποδοσφαιριστές που παίρνουν ευκαιρίες και τα καταφέρνουν όπως φέτος ο Θεοδώρου στην Ένωση και ο Ζαχαρίου στον Ολυμπιακό στην θέση όπου αγωνίζομαι εγώ. Όταν εμπιστευτούν κάποιον και Κύπριος να είναι θα δείξει αυτά που μπορεί».

Είπες ότι βολιδοσκοπήθηκες από ομάδες του β΄ γκρουπ, σκέφτεσαι επιστροφή σου στην πόλη σου την Πάφο, είχες πρόταση; «Πρόταση ακόμα δεν έχω, υπήρξαν κάποιες βολιδοσκοπήσεις. Είχα συμβόλαιο και δεν μπήκα σε επαφές».

Θα αποφασίσεις σύντομα για τον επόμενο σταθμό σου; «Θέλω πρώτα να δω όλες τις επιλογές για να πάρω την καλύτερη απόφαση».

Για την πορεία της Ανόρθωσης: «Η ομάδα έδειξε ότι επανήλθε στις ψηλές θέσεις. Το πρωτάθλημα χρειάζεται μια δυνατή Ανόρθωση όπως χρειάζεται και μια δυνατή Ομόνοια και τις άλλες που είναι πάντα εκεί το ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας. Όταν είναι δυνατές αυτές οι ομάδες είναι και καλύτερο το πρωτάθλημα».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ