aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Φεύγει ο Οκριασβίλι» (η πρόβλεψη για Λόρια και Νταουσβίλι)

«Φεύγει ο Οκριασβίλι» (η πρόβλεψη για Λόρια και Νταουσβίλι)

Δεν πέρασαν στο ντούκου στη Γεωργία οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του ντέρμπι με την AEΛ. Στην πατρίδα του προπονητή της Ανόρθωση τα Μέσα Ενημέρωσης πρόβαλαν τα όσα ανέφερε ο 52χρονος τεχνικός και υπογραμμίζουν πως δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα της Αμμοχώστου και τη νέα σεζόν.

Η ιστοσελίδα crystalsport.ge το προχωρά ένα βήμα παρακάτω και σημειώνει πως πέραν της πιθανής αποχώρησης του Κετσπάγια θα προκύψει άλλη μία και θα αφορά τον Τορνίκε Οκριασβίλι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την «Κυρία» και θα συνεχίσει αλλού την ποδοσφαιρική του καριέρα. Σημειώνεται πως ήθελε να φύγει από τον περασμένο Ιανουάριο.

«Ο Τορνίκε Οκριασβίλι θα αποχαιρετήσει την Ανόρθωση μαζί με τον Κετσπάγια, του οποίου το συμβόλαιο με τον σύλλογο λήγει στο τέλος της σεζόν και δεν πρόκειται να υπογράψει νέο. Ήθελε να εγκαταλείψει το σύλλογο από τον Ιανουάριο, επειδή έχει φιλοδοξίες να παίξει σε πρωτάθλημα υψηλότερου επιπέδου. Ο Κβιλιτάια αγωνίζεται δανεικός από την Γάνδη για ένα χρόνο. Πέτυχε 14 γκολ σε 26 παιχνίδια και έχει μια πολύ καλή σεζόν.

Το συμβόλαιο του 35χρονου Γκιόργκι Λόρια και του 31χρονου μέσου Μπούμπα Νταουσβίλι με τον κυπριακό σύλλογο λήγει τον Μάιο του 2022. Αναμένεται ότι θα περάσουν την επόμενη σεζόν σστην Ανόρθωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ