aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦεύγει ο Άλβες, φουλάρει για φορ κλάσης

Φεύγει ο Άλβες, φουλάρει για φορ κλάσης

Η αναμέτρηση με την Αλκή Ορόκλινη (2-1) φανέρωσε για μία ακόμη φορά τη γνωστή και δεδομένη αδυναμία της Ανόρθωσης στην τρέχουσα σεζόν. Μιλάμε φυσικά για το επιθετικό κομμάτι και το εύκολο γκολ. Αν της λείπει κάτι, είναι το αποκαλούμενο εύκολο γκολ.

Εκεί που πήγε να ξεμπουκώσει ο Καμαρά με το χατ τρικ κόντρα στον Ολυμπιακό και το γκολ με τον Ερμή, πάλι δεν μπορεί να βρει ρυθμό και να αποτελέσει αξιόπιστη λύση. Ο Αντρέ Άλβες, από την πλευρά του, μπορεί όποτε αγωνίζεται να το παλεύει, αλλά ακόμη ψάχνει το πρώτο του γκολ τη φετινή περίοδο και γενικά απογοητεύει με την παρουσία του.

Με αυτά τα δεδομένα, η «Μεγάλη Κυρία» εδώ και εβδομάδες έχει κινητοποιηθεί για να βρει τον κατάλληλο επιθετικό που θα μπορέσει να της δώσει κάτι παραπάνω και να της λύσει το μεγάλο πρόβλημα που είναι το γκολ. Ο πρόεδρος του συλλόγου της Αμμοχώστου, Ανδρέας Παντελή, βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Ρόνι Λέβι για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό, που προνοεί δύο ή τρεις νεοεισερχόμενους στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι δύο θα είναι επιθετικοί, ο ένας «καθαρός» φορ περιοχής και ο άλλος θα παίζει είτε δεύτερος επιθετικός είτε ακραίος.

Για να γίνει όμως οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλοι και αυτό είναι που ψάχνει η Ανόρθωση. Ακόμη και αν χρειαστεί να μπει το χέρι λίγο πιο βαθιά στην τσέπη, εδώ που βρίσκεται η ομάδα, με την προοπτική που έχει και τη δυναμική που αποκτά, δεν θα διστάσει η διοίκηση να το κάνει. Ακόμη δεν είναι σίγουρο αν θα γίνει και τρίτη κίνηση ενίσχυσης. Αν όμως πραγματοποιηθεί, είναι πιθανό να αφορά ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Βέβαια ερώτημα υπάρχει και για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν. Σίγουρος πρέπει να θεωρείται ο Άλβες, ενώ αναμένεται να δει την πόρτα της εξόδου και κάποιος από τους ακραίους φορ. Απ’ εκεί και πέρα για την ώρα δεν προκύπτουν περισσότερα. Η διοίκηση περιμένει τον Ισραηλινό προπονητή να την ενημερώσει για την τελική του απόφαση αναφορικά με τις προσθαφαιρέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ