aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦεύγει από τη Μίλαν ο Χόντα

Φεύγει από τη Μίλαν ο Χόντα

Παρελθόν από τη Μίλαν θα αποτελέσει τον Ιανουάριο ο Κεϊσούκε Χόντα, έξι μήνες πριν τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, ο Ιάπωνας διεθνής μέσος συμφώνησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι, ν’ αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο.

Ο 30χρονος μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων και οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αποχωρήσει στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Ο Χόντα αγωνίζεται στους «ροσονέρι» από το 2013, αλλά φέτος έχει χάσει τη θέση του βασικού, καθώς ο Βιτσέντζο Μοντέλα τον έχει χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα μόνο σε ελάχιστα παιχνίδια από την αρχή της χρονιάς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, «La Repubblica», ήδη Τότεναμ, Γουέστ Χαμ κα Σαουθάμπτον έχουν έρθει σε επαφή με τον ατζέντη του, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Κίνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ