aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦευγάτος από την Παρί ο Βεράτι

Φευγάτος από την Παρί ο Βεράτι

Φωτιά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι έβαλε ο Μάρκο Βεράτι που γνωστοποίησε, ότι θα μπει στη διαδικασία συζητήσεων για το μέλλον του με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. Ο Ιταλός παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν έχει συμβόλαιο ως την ομάδα του Παρισιού ως το 2021, ωστόσο πολλές είναι οι ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όπως η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους.

Η αποτυχία της Παρί να κάνει κάτι καλό στο Champions League ίσως αποτελέσει την αιτία να αποχωρήσει ο Βεράτι από τη γαλλική πρωτεύουσα, ψάχνοντας την τύχη του σε… άλλες πολιτείες. «Έχω 4 χρόνια συμβόλαιο με την Παρί. Νιώθω καλά στο Παρίσι. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα συζητήσουμε με τους διοικούντες και θα δούμε», δήλωσε στη γαλλική «Le Parisien».

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, η Μπαρτσελόνα είναι μια από τις ομάδες που καλοβλέπει τον Βεράτι, καθώς είναι σε αναζήτηση αντικαταστάτη του Αντρές Ινιέστα. Ωστόσο και η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, με τον Ιταλό τεχνικό να μην καταφέρνει οριακά να τον κάνει δικό του, όσο ήταν προπονητής της Γιουβέντους.

Ο μάνατζερ του παίκτη έχει δηλώσει πρόσφατα, πως ο πελάτης του αποζητά τη διάκριση και τη δόξα μέσω του Champions League, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της Παρί να πρέπει να βρουν έναν τρόπο να… καλμάρουν τις διαθέσεις του και να τον κρατήσουν στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ