aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Φέρτε ΚΕΟ»… και στο «Ερνστ Χάπελ»

«Φέρτε ΚΕΟ»… και στο «Ερνστ Χάπελ»

Στο «Ερνστ Χάπελ» αναμένεται πως θα βρεθούν περίπου 300 φίλοι της ΑΕΛ. Κάποιοι αναχώρησαν χθες, άλλοι σήμερα, αρκετοί θα το πράξουν αύριο, ενώ μερικοί προγραμματίζουν ταξίδι αστραπή τη μέρα του αγώνα με την Αούστρια Βιέννης από την Κύπρο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες κάνουν τις διακοπές τους.

Και εννοείται πως θα ακουστεί το γνωστό σύνθημα που επινόησαν οι ΑΕΛίστες για την Ευρώπη «φέρτε ΚΕΟ, εβίβα πρώτη…». Το παιχνίδι με την Αούστρια είναι σημαντικό για την ΑΕΛ και τους οπαδούς της, που θέλουν να δουν την ομάδα τους να φθάνει μακριά στο Γιουρόπα Λιγκ, να κερδίζει μια θέση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Μετά από μια περίοδο με ενδοοικογενειακές διαφορές, ο κόσμος επιστρέφει στο γήπεδο και φάνηκε η αλλαγή στο ματς της περασμένης Πέμπτης. Έφθασαν τις 4.500 οι οπαδοί της ΑΕΛ που βρέθηκαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δείχνοντας πως παραμένουν το δυνατό «όπλο» της ομάδας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ