aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦαβορί στην πράξη η ΑΕΛ

Φαβορί στην πράξη η ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ είναι επικεντρωμένη στο μεθαυριανό παιχνίδι με την Πάφο στο Τσίρειο και το μόνο αποτέλεσμα που θα επιδιώξει είναι η νίκη. Η ετικέτα του φαβορί δεν σημαίνει τίποτα και το βασικό είναι να αποδειχτεί στην πράξη. Το ματς λοιπόν δεν είναι εύκολο και απέναντι της η ομάδα της Λεμεσού θα βρει αντίπαλο που έχει καλούς ποδοσφαιριστές και διακατέχεται από ενθουσιασμό. Για να πάρουν αυτό που θέλουν οι γαλαζοκίτρινοι θα χρειαστεί πολλή δουλειά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η ομαδικότητα και η αγωνιστική πειθαρχία, είναι στοιχεία τα οποία θα χρειαστεί για να πάρει το ποθούμενο αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο. Ο τελευταίος διεθνής που αναμενόταν από το εξωτερικό ήταν ο Κέβιν Λαφράνς. Ο κεντρικός αμυντικός της  ΑΕΛ επέστρεψε από τις υποχρεώσεις που είχε με την Αϊτή και σήμερα θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Έτσι ακόμη μια εκκρεμότητα έλαβε τέλος, καθώς ο Μπρούνο Μπαλταζάρ καιγόταν, αφού θέλει να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, ενόψει του αγώνα με την Πάφος FC. Εκτός πλάνου βρίσκονται ο τιμωρημένος Ρεζέντε και ο  Ζούνιορ, ο οποίος είναι στο στάδιο της ανάρρωσης. Οι γαλαζοκίτρινοι είναι αποφασισμένοι να μη χάσουν την ευκαιρία που έχουν στην έδρα τους. Βέβαια για να πάρει η ομάδα του Μπαλταζάρ τους τρεις βαθμούς θα χρειαστεί και μια πειστική εμφάνιση, η οποία θα έχει διάρκεια  και αποτελεσματικότητα.

Στην ενδεκάδα θα επανέλθει ο Μπενίτεθ, ενώ ο Σοάρες θα πάρει τη θέση του Φιντέλις στη μεσαία γραμμή. Η ΑΕΛ θα παραταχθεί μάλλον με το 4-4-2, με τους Λεόνσο και τον Σάσι στην κορυφή. Ο Μπαλταζάρ θέλει να αξιοποιήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος σκόραρε στα τελευταία δύο παιχνίδια που αγωνίστηκε βασικός. Στα τελευταία παιχνίδια, ο Σίλβα έχει ανεβάσει την απόδοση του και από αυτόν θα εξαρτηθούν πολλά στη κυκλοφορία της μπάλας. Αλλά και από τα άκρα, οι Αλνταΐρ και Μπενίτεθ θα έχουν πολλή δουλειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ