aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦαβορί σε ματς με σήματα κινδύνου

Φαβορί σε ματς με σήματα κινδύνου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Επιστροφή στην κυπριακή πραγματικότητα με τοπικό ντέρμπι για την ΑΕΚ, η οποία θέλει να έχει ομαλή μετάβαση από το Γιουρόπα Λιγκ στις εντός συνόρων υποχρεώσεις. Η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα θα αναμετρηθεί σήμερα εκτός έδρας με την Αλκή και θέλει οπωσδήποτε νίκη μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ (0-1). Η ομάδα της Λάρνακας δεν έχει περιθώρια για απώλειες και μοναδικός στόχος είναι η νίκη, για να μείνει όσο γίνεται πιο κοντά στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης: Κίτρινος «πυρετός» ενόψει ΑΠΟΕΛ

Η ισοπαλία της περασμένης Πέμπτης με τη Λουντογκόρετς μπορεί να μην ήταν το ιδανικό αποτέλεσμα, όμως η κυπελλούχος Κύπρου έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ενώ ο Βάσκος προπονητής έκανε και μίνι-ροτέισιον και είδε παίκτες όπως ο Ασούμπρε και ο Φακούντο Γκαρσία να τα πηγαίνουν καλά και να στέλνουν τα δικά τους μηνύματα.

Πάντως, αν και η ΑΕΚ θα είναι το ξεκάθαρο φαβορί σήμερα, ωστόσο το ματς… εκπέμπει σήματα κινδύνου. Κατ’ αρχάς, ουσιαστικά έγινε μόνο μία προπόνηση για το παιχνίδι, καθώς η προχθεσινή στη Βουλγαρία ήταν χαλαρή. Σημαντικός παράγοντας για την ομάδα της Λάρνακας, επίσης, είναι να μη βγάλει κούραση στο γήπεδο και σίγουρα ο Ιραόλα θα ήθελε να σκοράρει νωρίς στο ματς η ομάδα του για να κάνει διαχείριση και να μην αντιμετωπίσει προβλήματα στο… αφιλόξενο «Αμμόχωστος».

Διαβάστε επίσης: Βαθμολογία: Πλησίασε την κορυφή ο ΑΠΟΕΛ, «άλμα» για Ανόρθωση και Ερμή

Ο κόουτς των κιτρινοπρασίνων κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μοϊσόφ, ενώ εκτός πλάνου βρίσκονται οι Αντωνιάδης και Κάσες. Με αυτά τα δεδομένα ο Βάσκος τεχνικός θα παρατάξει τον Τόνιο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά της άμυνας θα είναι ο Ιγκόρ Σίλβα, αριστερά ο Ιωάννου και κεντρικοί αμυντικοί οι Γκονθάλεθ και Τρουγιόλς, ενώ θέση διεκδικεί και ο Καταλά. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Λαρένα και Χέφελ σε ρόλο ανασταλτικού χαφ και ο Τρισκόφσκι ως επιτελικός. Εξτρέμ θα είναι ο Ακοράν (δεξιά) και ένας εκ των Τέτε και Ασούμπρε (αριστερά), ενώ τη θέση στην κορυφή διεκδικούν με ίσες πιθανότητες οι Τολεμές και Γιάννου. Είναι και ο Γκαρσία που «παίζει» για μία θέση στο αρχικό σχήμα, όμως ο Ιραόλα ίσως τον αφήσει στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ