aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦαβορί ο Μπίσκαν, «σφήνα» Ρουμάνος και Ισπανός

Φαβορί ο Μπίσκαν, «σφήνα» Ρουμάνος και Ισπανός

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μπορεί ο Ιγκόρ Μπίσκαν να έχει φαινομενικά προβάδισμα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης, όμως νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα νέο όνομα έχει μπει σφήνα τη δεδομένη στιγμή. Οι πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι πρόκειται για Ρουμάνο τεχνικό με καλό βιογραφικό και ότι προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Ανδρέα Παντελή και των συνεργατών του. Χθες, αργά το απόγευμα, αναμενόταν να γίνει επαφή με τον συγκεκριμένο τεχνικό και με τον Μπίσκαν για να διαφανεί προς τα πού θα κινηθεί η διοίκηση του συλλόγου της Αμμοχώστου. Αν θα προχωρήσει δηλαδή με τη μία ή την άλλη περίπτωση.

Ο Μπίσκαν και ο Ρουμάνος δεν είναι οι μοναδικοί που είναι στην κορυφή της λίστας. Και αυτό γιατί εκεί είναι και ένας Ισπανός τεχνικός. Ουσιαστικά αυτή η τριάδα είναι που έχει καταφέρει για την ώρα να ξεχωρίσει. Όσον αφορά τον Σέρβο για τον οποίο κάναμε λόγο χθες, οι απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές και πλέον δεν απασχολεί τον σύλλογο της Αμμοχώστου. Η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι σημαντική για τις αποφάσεις των ιθυνόντων της Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Όλα πιθανά με Λαβόρδε

Αν θα έπρεπε να μιλήσουμε με πιθανότητες τότε τη δεδομένη στιγμή ο Ιγκόρ Μπίσκαν έχει μικρό προβάδισμα, ακολουθεί ο Ρουμάνος τεχνικός και λίγο πιο πίσω ο Ισπανός. Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση μίλησε χθες και με τον Μπίσκαν και με τον Ρουμάνο. Σημαντικό κομμάτι είναι και το οικονομικό μέρος, όπως και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, που θα ζητήσει ο κάθε προπονητής. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι κυανόλευκοι προτιμούν συνεργασία που θα έχει διάρκεια ώς το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και σε περίπτωση εκπλήρωσης στόχων να υπάρξει αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου για την επόμενη σεζόν. Όπως και να έχει, οι φίλοι της «Μεγάλης Κυρίας» θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα, ώσπου να μάθουν ποιος θα είναι ο κόουτς, που θα αντικαταστήσει τον Ρόνι Λέβι.

Διαβάστε επίσης: Ο Λέβι «έχασε» τα αποδυτήρια και παίκτες

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ