aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Φαβορί η Σίτι»

«Φαβορί η Σίτι»

Με αφορμή την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ, που άνοιξε ψες την αυλαία της με τον αγώνα μεταξύ Άρσεναλ και Λέστερ, ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου τη Μάντσεστερ Σίτι. «Η Μάντσεστερ Σίτι χωρίς οποιαδήποτε αμφιβολία είναι το φαβορί. Είχαν μια απίστευτη ομάδα την περασμένη σεζόν και όταν Γκάμπριελ Ζέσους έφτασε τον Ιανουάριο σκέφτηκα «ω, Θεέ μου!».

Αυτός είναι ένας νεαρός με μεγάλο μέλλον, ενώ πήραν καλούς παίκτες και στην άμυνα. Για μένα θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε να παίζουν», είπε ο Γερμανός προπονητής. «Σχετικά με εμάς θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση. Στα μεγάλα παιχνίδια που έχουμε θα δείξουμε ότι είμαστε εκεί για να νικήσουμε. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επίσης να ανεβεί και θα ήθελα να δω πώς θα είναι η Τσέλσι χωρίς Ντιέγκο Κόστα και Μάτιτς».

Εν τω μεταξύ, συμβόλαιο μακράς διάρκειας με τη Λίβερπουλ υπέγραψε ο Ράιαν Κεντ. Ο 20χρονος αγωνίστηκε στα 7 από τα 8 ματς προετοιμασίας που έδωσαν οι «κόκκινοι» στη διάρκεια του καλοκαιριού και άκουσε τα καλύτερα λόγια για τη βελτίωση που παρουσίασε από τον προπονητή της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ. Ο νεαρός ακραίος μέσος πέρασε την προηγούμενη σεζόν ως δανεικός στην Μπάρνσλι (Championship) και στο τέλος της σεζόν πήρε το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της ομάδας. Αγωνίστηκε σε 47 ματς με τη φανέλα της Μπάρνσλι, ενώ για ένα μικρό διάστημα της περιόδου 2015/2016 φόρεσε και τη φανέλα της Κόβεντρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ