aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦαβορί για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Ουνθουέ

Φαβορί για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Ουνθουέ

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα μετά τη λήξη της περιόδου; Τα ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για αρκετούς υποψήφιους. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος κάνει πολύ καλή δουλειά στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την αθλητική εφημερίδα της Βαρκελόνης «Sport» ο Βαλβέρδε είναι πρώτη επιλογή για να διαδεχθεί στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος, όμως, προωθεί τη λύση του βοηθού του Χουάν Κάρλος Ουνθουέ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Μαδρίτης «Marca» ο Λουίς Ενρίκε θα ήθελε να δει τον Ουνθουέ να τον αντικαθιστά στον πάγκο των Καταλανών, όταν αυτός αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς τον εμπιστεύεται απόλυτα και γνωρίζει άριστα τα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο αρχηγός της «Μπάρτσα», Αντρές Ινιέστα, αλλά και οι Χεράρδ Πικέ και Ιβάν Ράκιτιτς, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια τον 50χρονο παλαίμαχο τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, ο οποίος υπηρέτησε το σύλλογο επί σειρά ετών ως προπονητής τερματοφυλάκων και στη συνέχεια υπήρξε άμεσος συνεργάτης του Λουίς Ενρίκε, πρώτα στη Θέλτα και από το 2014 στους Καταλανούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ