aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Υπολογίζαμε ότι θα συνέβαινε. Όλα για να καλύψουν Γιαννιώτα και Πίττα»

Φανούριος: «Υπολογίζαμε ότι θα συνέβαινε. Όλα για να καλύψουν Γιαννιώτα και Πίττα»

Την πεποίθησή του ότι οι απουσίες των Γιαννιώτα και Πίττα δεν θα επηρεάσουν την ομάδα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ εξέφρασε ο Φανούριος Κωνσταντίνου. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα σημείωσε ότι ο αγώνας είναι μονής επιλογής και όσοι αγωνιστούν πρέπει να δώσουν τα πάντα ώστε να καλυφθεί το κενό των απόντων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Η ομάδα δεν επηρεάζεται αγωνιστικά, όχι πως δεν είναι ποιοτικές επιλογές οι δύο που απουσιάζουν. Υπολογίζαμε ότι θα συνέβαινε κάποια στιγμή, θα μπορούσε να ήταν τιμωρημένοι ή τραυματίες. Αυτοί που θα αγωνιστούν πρέπει να τα δώσουν όλα για να καλύψουν το κενό του Γιαννιώτα και του Πίττα. Ήταν περισσότερο ψυχολογικά που δυσκολεύτηκε η ομάδα, όμως όλα αυτά έχουν περάσει.

Είναι ντέρμπι μονής επιλογής, είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και αγωνιστικά. Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και από κάποιες στιγμές, όμως πρέπει να είσαι έτοιμος μέσα από την απόδοση και την αποφασιστικότητά σου να τις κυνηγήσεις. Επίσης, απουσίαζαν τις προηγούμενες μέρες από τις προπονήσεις και κάποιοι από το τεχνικό επιτελείο. Θα παίξουμε σήμερα και γι’ αυτούς που λείπουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ