aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος «Το κάθε παιχνίδι είναι μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική ιστορία»

Φανούριος «Το κάθε παιχνίδι είναι μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική ιστορία»

O αγώνας με την ΑΕΛ είναι μονής επιλογής για τον Απόλλωνα και η νίκη είναι μονόδρομος για τους κυανόλευκους. Αυτό ανέφερε ο Φανούριος Κωνσταντίνου σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Είναι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπι για εμάς εδώ στη Λεμεσό, το παραδοσιακό ντέρμπι της πόλης. Πόσο μάλιστα τώρα που οι δύο ομάδες φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Είναι από τα παιχνίδια τριπλής παραλλαγής, είναι 50-50. Χρειάζεται πάθος για να πάρεις το αποτέλεσμα».

Για τη διαιτησία: «Όλοι θα περνούν από αυστηρές εξετάσεις. Δεν υπάρχει δικαίωμα λάθους σε κανέναν. Έχουμε προ πολλού ξεφύγει από το τετριμμένο των ανθρώπινων λαθών. Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί από την Δευτέρα και τα επόμενα παιχνίδια. Αν κερδίσει καθαρά ο Απόλλωνας καλώς, αν κερδίσει η ΑΕΛ, μπράβο τους. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ο καλύτερος να κερδίζει».

Για την βαθμολογική κατάσταση: «Όσο περνάνε τα παιχνίδια, θα στενεύουν τα βαθμολογικά περιθώρια για όλους και πόσο μάλιστα για τον Απόλλωνα, που υπολείπεται μίας νίκης από τους δύο προπορευόμενους. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, όμως όσο λιγοστεύουν, θα υπάρχει και η ψυχολογική πίεση».

Για τα σενάρια του πρωταθλήματος: «Το κάθε παιχνίδι είναι μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική ιστορία, το κάθε ένα διαρκεί 90 λεπτά. Βλέπαμε διάφορα σενάρια τα προηγούμενα χρόνια που ανατράπηκαν στην τελευταία αγωνιστική. Όλα μπορούν να αλλάξουν μέχρι τότε».

Για τις δηλώσεις του Ντιγκινί για τίτλο: «Μία ποδοσφαιρική ομάδα, από την ημέρα που ξεκινήσει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι, το προσεγγίζει με τον δικό της τρόπο. Και με την Ανόρθωση μας είχαν ξεγράψει πριν καν πάμε να παίξουμε εκεί. Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και για εμάς δεν υπάρχει τίποτα άλλο, πέρα από το παιχνίδι με την ΑΕΛ».

Για το αγωνιστικό: «Γκεριέ και ο Γιώργος Βασίλείου αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση. Όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ