aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας»

Φανούριος: «Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας»

Το αυτονόητο με πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Απόλλων στο παιχνίδι με την Πάφος FC (5-1), σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου των γαλάζιων, Σωφρόνη Αυγουστή.

«Είμαστε το μεγάλο αουτσάιντερ, αλλά θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας», επεσήμανε για το ματς της Πέμπτης με τη Λάτσιο για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ τόνισε πως καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις στο Τσίρειο για να μπορεί να φιλοξενήσει ευρωπαϊκούς αγώνες τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Αρχίζουμε ένα νέο ποδοσφαιρικό μαραθώνιο. Έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Κάναμε το αυτονόητο. Πήραμε τη νίκη με μια καλή εμφάνιση. Τώρα η σκέψη μας είναι στον αγώνα με την Λάτσιο. Η Λάτσιο έκανε μεγάλη χρονιά πέρσι. Είμαστε ένα πολύ μεγάλο αουτσάιντερ, όμως, είμαι σίγουρος ότι θα πουλήσουμε πολύ ακριβά το τομάρι μας».

Για τα προβλήματα που παρουισάστηκαν με τους Μπρου και Καραγιόλ: «Είχαμε το έκτακτο με τον Καραγιόλ ο οποίος είχε μια ίωση. Θα δούμε, υπάρχουν πολλές μέρες ακόμη για να δούμε ακριβώς πως θα είναι το αγωνιστικό πλάνο».

Για το Τσίρειο και αν θα γίνει βελτίωση στον φωτισμό: «Κάνουμε αρκετές προσπάθειες έτσι ώστε του χρόνου να αγωνιζόμαστε στο Τσίρειο στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, εφόσον φυσικά πάρουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ