aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Τεράστια νίκη, εξαιρετικά αφιερωμένη»

Φανούριος: «Τεράστια νίκη, εξαιρετικά αφιερωμένη»

Ικανοποίηση έφερε στον Απόλλωνα το «διπλό» επί της ΑΕΚ με 2-0 και η εμφάνιση κυρίως του δευτέρου ημιχρόνου. Μιλώντας στην PrimeTel ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων Φανούριος Κωνσταντίνου αφιέρωσε τη νίκη στους οπαδούς της ομάδας, τόνισε ότι ο Απόλλων είναι ακόμα μακριά από τη θέση που θέλει να βρεθεί και επανέλαβε την πίστη όλων στο Κολόσσι για επίτευξη του στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Τεράστια νίκη από κάθε άποψη. Είχαμε μια τρομερά καλή παρουσία, αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο – εικοσάλεπτο. Την αφιερώνουμε σε όλους τους Απολλωνίστες που ζουν και αναπνέουν για αυτήν την ομάδα. Βλέπουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλους, δεν υστέρησε κανείς.

Είμαστε πίσω από τη θέση που θέλουμε να είμαστε, αλλά παραμένουμε προσγειωμένοι για την επίτευξη των στόχων μας. Έχουμε ένα πολύ πλούσιο ρόστερ, το οποίο είναι ικανό να μας οδηγήσει στον προορισμό που θέλουμε.

Έχουμε υποχρέωση να τα δίνουμε όλα και να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είχαμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια με ΑΕΚ και Ανόρθωση, πιστεύω μας αδικεί η συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών, αξίζαμε περισσότερους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ