aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Συνειδητή επιλογή για Ρομπέρζ, όλοι μας είχαν τελειωμένους αλλά…»

Φανούριος: «Συνειδητή επιλογή για Ρομπέρζ, όλοι μας είχαν τελειωμένους αλλά…»

Στο ράδιο Πρώτο μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου και αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι του Απόλλωνα με την Ομόνοια, τους τραυματίες που επιστρέφουν αλλά και την απόφαση που πάρθηκε αναφορικά με το μέλλον του Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Την ίδια ώρα μίλησε και για τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουάριο θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού.

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν περίεργα τα πράγματα, ήταν κάτι που ήταν εύκολα αντιληπτό. Δεν μπορούμε να επαναφέρουμε το χρόνο, αυτή είναι η απόφαση και τα δεδομένα. Ορίστηκε στις 12 Φεβρουαρίου, όμως η σκέψη μας είναι στο μεγάλο παραδοσιακό ντέρμπι που έχουμε στις 4 Ιανουαρίου με αντίπαλο την Ομόνοια. Προμηνύεται αμφίρροπη αναμέτρηση, αναμένουμε αρκετό κόσμο στο Τσίρειο. Θα προετοιμαστούμε για ν’ ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Δεν θεωρώ ότι οι δύο ομάδες θα αποδείξουν κάτι.

Σχετικά με το παιχνίδι με την Ομόνοια είπε: «Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν αυτό το ντέρμπι. Η Ομόνοια είναι από τους διεκδικητές του τίτλου, όμως σαφέστατα ψυχολογικά και για τους δύο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το βήμα που θα εξισορροπήσει τις οποιεσδήποτε βαθμολογικές απώλειες. Για το 2019 κρατάμε την αντίδραση και διοικητικά και αγωνιστικά. Όλοι μας είχαν τελειωμένους και καταδικασμένους, βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές και να που ο Απόλλωνας βρίσκεται στους πρόποδες της κορυφής. Έχουμε αποκτήσει αυτό το μέταλλο εδώ και μία δεκαετία, όπως και τη μεγάλη επιστροφή του κόσμου. Στο Παφιακό είχαμε αρκετούς και περιμένουμε και αρκετούς χιλιάδες στο Τσίρειο απέναντι στην Ομόνοια. Είμαστε σε σωστό δρόμο, κρατάμε μικρό καλάθι. Με την επανέναρξη θα έχουμε πιο έτοιμους τους Γιούστε και Περέιρα. Επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Ενσούε, Μάρκοβιτς και Ζελάγια. Σ’ ένα από τα δύσκολα παιχνίδια μετράμε πέντε επιστροφές».

Για τον Ρομπέρζ: «Ήταν καθαρή μία συνειδητή επιλογή, μας ενδιαφέρει όμως οι παίκτες που είναι ετοιμοπόλεμοι με όλο το σεβασμό στους παροπλισμένους. Η προσοχή μας είναι σε αυτούς και κατά πόσο θα συνεχίσουμε. Μας νοιάζει ποιοι θα μπορούν να μας βοηθήσουν και πως θα ενισχυθούμε».

Για μεταγραφικά: «Ψάχνουμε για επιθετικό κορυφής, αυτή είναι η άμεση προτεραιότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ