aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος στο Goal: «Οι μετεγγραφές θα γίνουν, συνειδητά καθυστερήσαμε»

Φανούριος στο Goal: «Οι μετεγγραφές θα γίνουν, συνειδητά καθυστερήσαμε»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλωνα μπορεί να ανέμεναν πως θα προχωρούσαν με κάποιους ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια θα έληγαν στις 30 του περασμένου μήνα, όμως οι περιπτώσεις αυτές δεν προχώρησαν και έχουν ήδη στραφεί προς άλλες κατευθύνσεις. Μάλιστα χθεσινές ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν, πως οι επαφές είναι πλέον προχωρημένες και μένουν μόνο οι απαντήσεις για να ανακοινωθούν και να έλθουν στην Κύπρο.  Οι θέσεις στις οποίες οι κυανόλευκοι ενδιαφέρονται να ενισχυθούν, είναι λίγο πολύ γνωστές. Πρόθεσή τους είναι να αποκτηθεί ακόμη ένας τερματοφύλακας, ένας ακραίος επιθετικός, ένας αριστερός μπακ και ένας επιτελικός μέσος. Ειδικότερα, οι τρεις τελευταίες θέσεις αποτελούν προτεραιότητα και θα είναι απαραίτητοι οι νέοι που θα έλθουν για να προσθέσουν βάθος και ποιότητα στην προσπάθεια να διακριθεί ο Απόλλωνας.

Μπορεί το εμπόδιο της Στρούμπας, της πρώτης αντιπάλου των δευτεραθλητών στην Ευρώπη να φαίνεται εύκολο και με αγωνιστική πειθαρχία ο στόχος στον επόμενο γύρο να καλυφθεί, όμως για να πάνε πιο μακριά χρειάζονται και άλλες επιλογές.  Η διοίκηση το παλεύει και όπως δήλωσε στο «Goal» ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου, είναι θέμα ημερών να ανακοινωθούν οι νέες μετεγγραφές. «Οι μετεγγραφές θα γίνουν και πολύ σύντομα θα τις ανακοινώσουμε. Είναι θέμα ολοκλήρωσης των επαφών και στον β’ γύρο θα έχουμε μαζί μας και τους νέους. Για μας δεν υπάρχει καμία ανησυχία αφού συνειδητά έχουμε καθυστερήσει στον μετεγγραφικό σχεδιασμό, ψάχνουμε εκείνους τους ποδοσφαιριστές που θα είναι τέτοιας ποιότητας που θα μας βοηθήσουν πρακτικά. Τέτοια εποχή πέρσι ήμασταν στον ίδιο παρονομαστή όσον αφορά τον σχεδιασμό μας», ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος Τύπου. Οι κυανόλευκοι θα πραγματοποιήσουν σήμερα και αύριο τις δύο τελευταίες τους προπονήσεις και αύριο βράδυ θα αναχωρήσουν για τη Λιθουανία, ενώ στην Κύπρο θα επιστρέψουν μετά το τέλος του αγώνα της Πέμπτης.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, κρίνοντας και από τα φιλικά που έχει δώσει η ομάδα του στην Αυστρία, ξεκαθάρισε και τις προθέσεις του. Υπολογίζει σε δεκατρείς ποδοσφαιριστές για τις έντεκα θέσεις. Αν είναι εντελώς καλά ο Ρομπέρζ θα πάρει θέση βασικού, διαφορετικά θα πλαισιώσει τον Γιούστε στο κέντρο της άμυνας ο Χάμπος Κυριάκου. Οι άλλοι που θα πάρουν φανέλα βασικού την Πέμπτη, είναι οι Βάλε, Πέδρο, Βασιλείου, Σατσέτι, Μπρου, Παπουλής, Σκέμπρι, Μαγλίτσα, Μάρκοβιτς και Σαρδινέρο. Αυτές είναι οι επιλογές για την τωρινή περίοδο, ενόψει του πρώτου αγώνα στην Ευρώπη. Αυτοί είναι που είχαν και τον περισσότερο χρόνο στα φιλικά, ωστόσο όλα θα αλλάξουν σταδιακά και με την πάροδο του χρόνου, οι προτιμήσεις θα αυξάνονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ