aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Παραμένουμε ψυχροί. H μεγαλύτερη μαγκία είναι…»

Φανούριος: «Παραμένουμε ψυχροί. H μεγαλύτερη μαγκία είναι…»

Επιχείρηση προσγείωση στον Απόλλωνα την επόμενη μέρα της σημαντικότατης νίκης επί της ΑΕΛ. Στο Κολόσσι τονίζουν ότι τα όσα ακολούθησαν της επιτυχίας ήταν ένα ξέσπασμα και ήδη διέγραψαν τον χθεσινό αγώνα, υπογραμμίζοντας πως επιβάλλεται να μείνουν σοβαροί και προσγειωμένη για να καταφέρουν να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της λεμεσιανής ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου σημείωσε πως η μεγαλύτερη μαγκιά για τις ομάδες που διεκδικούν τίτλους είναι η σωστή διαχείριση των συναισθημάτων μετά από επιτυχίες ή αποτυχίες κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν ένα παιχνίδι τελικός για μας. Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη και αυτό ήταν προϊόν των βαθμολογικών δεδομένων που ήταν διαμορφωμένα μέχρι χθες. Γνωρίζαμε ότι θα απομακρυνόταν ο στόχος του πρωταθλήματος εάν δεν ερχόταν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ήταν ένα παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα. Το καταφέραμε αλλά δεν πετύχαμε τίποτα ακόμα. Θα παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και από αύριο θα αρχίσουμε την προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ήταν πολύ δύσκολη βδομάδα. Η μεγαλύτερη μαγκιά για ομάδες που διεκδικούν τίτλους είναι η σωστή διαχείριση των συναισθημάτων. Προηγήθηκε η νίκη επί της Ομόνοιας, ακολούθως ήρθε η ισοπαλία με την Ανόρθωση που μας προσγείωσε ανώμαλα και χθες ξανά χαρά. Παραμένουμε πάντοτε ψυχροί και κυνικοί. Δεν πανηγυρίζουμε όμως, είμαστε ικανοποιημένοι γιατί παραμένουμε εντός στόχων και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Για τους πανηγυρισμούς των οπαδών του Απόλλωνα: «Ήταν ένα ξέσπασμα χθες και τίποτα περισσότερο. Η ομάδα μένει ανεπηρέαστη, σοβαρή και συγκεντρωμένη. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα».

Που κρίθηκε το ντέρμπι με την ΑΕΛ; «Αυτά τα παιχνίδια είναι στιγμές. Εκμεταλλευτήκαμε τις στιγμές μας. Ήταν ισοδύναμο παιχνίδι απλώς εμείς εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του αντιπάλου και φτάσαμε στη νίκη. Για μας το παιχνίδι με την ΑΕΛ αποτελεί παρελθόν και επικεντρωνόμαστε στα επόμενα παιχνίδια».

Για τους δυο επόμενους αγώνες στο Τσίρειο με ΑΕΚ και Ολυμπιακό: «Εμείς σεβόμαστε απεριόριστα όλους τους αντιπάλους. Για να έχουμε δικαίωμα στο τελευταίο παιχνίδι θα πρέπει να κερδίσουμε αυτά που προηγούνται. Δεν μπορώ να κάνω συνειρμούς και υποθετικές σκέψεις. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί για να φτάσουμε στο ζητούμενο».

Για τις πιθανότητες που έχουν οι ομάδες για την κατάκτηση του τίτλου: «Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα το διεκδικούν τρεις ισάξιες ομάδες, η κάθε ομάδα με τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της. Η σκέψη μας είναι καρφωμένη στην ΑΕΚ. Σκεφτόμαστε πολύ διαφορετικά από ότι σκέφτεται το φίλαθλο κοινό. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να παρασύρουμε την ομάδα και τον κόσμο σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η έγνοια μας είναι μόνο στην ΑΕΚ. Θα προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε και να πλησιάσουμε πιο κοντά στον προορισμό μας».

Για την εξαιρετική παρουσία του Γιοβάνοβιτς: «Είναι ένας τερματοφύλακας κλάσης. Μαζί με τον Δημήτρη και τον Μιχάλη συνθέτουν ένα πάρα πολύ καλό τρίο. Είναι πλήρως ευχαριστημένος και έχει δέσει με την ομάδα. Πάντοτε οι Σέρβοι στον Απόλλωνα γράφουν ιστορία. Είναι πολύ σοβαρό παιδί. Ο Απόλλων έχει τρομερούς παίκτες ποιοτικά, για αυτό και συνθέτουν ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο».

Για τον Παπουνασβίλι και τους υπόλοιπους απόντες: «Έχει αμυγδαλίτιδα ο Παπουνασβίλι. Για τους υπόλοιπους θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα αύριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ