aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Παντελώς αδιάφορους για Χάμπο»

Φανούριος: «Παντελώς αδιάφορους για Χάμπο»

Στον ACTIVE 107.4 & 102.5 και στην εκπομπή «Τα Πάντα Όλα» μίλησε σήμερα το μεσημέρι ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τον Χάμπο: «Μας αφήνει παντελώς αδιάφορους. Η ουσία είναι η πρόταση, ξέρουμε τον ποδοσφαιριστή και πως συμπεριφέρεται. Δεν είναι όπως τα παλιά χρόνια που γινόταν χαμός όταν μια ευρωπαϊκή ομάδα ήθελε ένα Κύπριο ποδοσφαιριστή, έχουν αλλάξει πλέον οι καταστάσεις».

Για το γήπεδο: «Xιλιοειπωμένο θέμα και αρκετά βασανιστικό, θα περιμένουμε κάτι διεκπεραιωμένο και μετά να προβαίνουμε σε ανακοινώσεις. Υπάρχει ενδιαφέρον από την πολιτεία, ο ΠτΔ έχει πάρει ζεστά το ζήτημα, δεν έχουμε κανένα παράπονο, ίσως η γραφειοκρατία να μας εμπόδισε και τα βρήκαμε μπροστά μας. Θα πρέπει να έχουμε γρήγορους ρυθμούς για να δούμε αποτελέσματα».

Για την κούρσα του πρωταθλήματος: «Σίγουρα το πλεονέκτημα είναι στον ΑΠΟΕΛ για τους 7 βαθμούς που έχει αλλά και λόγω της εμπειρίας του στα πλέι-οφ. Εμείς έχουμε καθήκον για την νίκη, σεβόμαστε την Ομόνοια που παραμένει μια μεγάλη ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ