aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «O μεγάλος μας στόχος ενόψει του νέου γηπέδου στο Κολόσσι…»

Φανούριος: «O μεγάλος μας στόχος ενόψει του νέου γηπέδου στο Κολόσσι…»

Για τον μεγάλο στόχο της διοίκησης του Απόλλωνα ενόψει του νέου γηπέδου που θα ανεγερθεί στο Κολόσσι και θα φιλοξενούνται σε αυτό -πέραν των κυανόλευκων- η ΑΕΛ και ο Άρης, μίλησε στον Active 107.4 & 102.5 o Φανούριος Κωνσταντίνου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Εταιρείας Απόλλων αναφέρθηκε στο γεγονός πως το πρόγραμμα «All In One» χαιρετίστηκε με ιδιαίτερη θέρμη από τον κόσμο της ομάδας και ακόμη δεν τέθηκε σε εφαρμογή, αποκάλυψε πως το κόσμος θα είναι μικρό και στον κόσμο θα κοστίζει 1-2 ευρώ το παιχνίδι.

Αρχικά είπε: «Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια όπου στόχος ήταν η εισροή χρημάτων σε νεκρή οικονομικά περίοδο όπως ήταν οι κάρτες διαρκείας μεσούσης του Καλοκαιριού, φέτος διαφοροποιήσαμε πλήρως τη φιλοσοφία, το σκεπτικό, την προσέγγιση και τις προτεραιότητές μας με τη δημιουργία του “All In One”. Αυτό που ψάχνει ο Απόλλωνας είναι να δώσει το ερέθισμα στον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο. Με τα 100 ευρώ και με την επίσημη εμφάνιση της ομάδας αντιλαμβάνεστε πως η κάρτα διαρκείας κοστίζει μόνο 30 ευρώ. Και με όσα παιχνίδια αν η ομάδα ταξιδέψει λίγο μακριά στην Ευρώπη μέχρι τα πλέι οφ αλλά και στο κύπελλο τότε θα μιλάμε για ένα-δύο ευρώ κάθε παιχνίδι. Μηδενικό κόστος για οποιοδήποτε ανεξαρτήτου οικονομικός δυνατότητας. Αυτό το οποίο στοχεύουμε είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να υιοθετήσει την κουλτούρα του εισιτηρίου διαρκείας ενόψει και του νέου γηπέδου της Λεμεσού».

«Ο μεγάλος μας στόχος είναι σε 1μισι χρόνο να δημιουργηθεί εκείνο το γκρουπ φιλάθλων να έχει εκείνη την κουλτούρα για να μπορέσει ο Απόλλωνας να αξιοποιήσει ποικιλοτρόπως το νέο γήπεδο. Το σκεπτικό να δοθεί η επίσημη εμφάνιση της ομάδας είναι να υπερτονίσουμε τα χρώματα του Απόλλωνα στην κερκίδα σε κάθε παιχνίδι. Απώτερος μας σκοπός δεν ήταν η οικονομική βοήθεια από τον κόσμο, αλλά να δώσουμε στον ταλαιπωρημένο κι αδικημένο μας κόσμο την ευκαιρία και το κίνητρο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την νέα προσπάθειά μας να πετύχουμε τους στόχους μας σε Κύπρο και Ευρώπη», πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Καταρχάς δεν άρχισε η διάθεση των διαρκείας ακόμη. Χαιρετίστηκε με ιδιαίτερη θέρμη. Αγωνιάς ως διοίκηση και τμήμα επικοινωνίας/μάρκετινγκ για τις αντιδράσεις του κόσμου μετά από κάθε απόφαση γιατί δεν είναι πάντα αρεστές οι αποφάσεις μας. Αυτό κτύπησε κέντρο. Θα έχουμε αρκετό κόσμο που θα στηρίξει την προσπάθεια. Δεν θα πάρουμε καθόλου κέρδος οικονομικό, δεν θα πάρουμε σχεδόν τίποτα, αλλά θα κερδίσουμε την επιστροφή του κόσμου και να αξιοποιήσουμε το νέο μας γήπεδο. Επενδύσαμε σε προσωπικό και τεχνογνωσία για να αξιοποιήσουμε τις μεγάλες δυνατότητές μας όταν θα μπούμε στο νέο γήπεδο στο Κολόσσι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ