aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Μένει ο Αγκίρε. Οι παίκτες έρχονται για τα χρήματα, αλλά εμείς...»

Φανούριος: «Μένει ο Αγκίρε. Οι παίκτες έρχονται για τα χρήματα, αλλά εμείς…»

Για όλα τα νεότερα που προκύπτουν στις τάξεις του Απόλλωνα αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0). Όπως τόνισε, εκφράζεται αισιοδοξία πως οι εκκρεμότητες με τις μειώσεις απολαβών θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ τόνισε πως ο Αγκίρε θα παραμείνει κάτοικος Λεμεσού και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

Για το αν υπάρχουν εξελίξεις με αυτούς που δεν αποδέχονται την μείωση μισθών: «Τα πράγματα έχουν παραμείνει τα ίδια. Αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί και αυτό το ζήτημα. Αισθανόμαστε ότι έχουμε ολοκληρώσει επιτυχώς αυτό το θέμα, χωρίς να διαπραγματευτούμε διαφορετικά με τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Όλοι κρίνονται με τα ίδια κριτήρια, σε όλους είναι ίδια η πρόταση. Στόχος της ομάδας είναι να διατηρήσει την συντριπτική πλειοψηφία στις τάξεις της. Ήδη, διατηρούμε μεγάλο μέρος του κορμού μας, αν δείτε την αμυντική γραμμή. Με την επιστροφή του Ρομπέρζ είμαστε πλήρης εκεί».

Για τον Αγκίρε: «Ο Αγκίρε θα είναι στην ομάδα και του χρόνου».

Για τον Νσούε (δεν αποδέχτηκε τη μείωση): «Ο Νσούε βρίσκεται στους ποδοσφαιριστές που έχω προαναφέρει».

Για τον Ρομπέρζ: «Όπως είπα, παραμένει όλη η αμυντική μας γραμμή και επιστρέφει και ο Ρομπέρζ. Προπονείτε μαζί μας κανονικά, είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση».

Για τα νέα δεδομένα με το οικονομικό: «Ακόμη και με τη νέα τάξη πραγμάτων, θα διαφοροποιηθούν τα δεδομένα. Μη θεωρείτε πως αυτό συμβαίνει μόνο στην Κύπρο, αλλά σε όλο τον κόσμο. Όταν έχεις απώλειες θα πρέπει να μειώσεις τα έξοδά σου. Ο Απόλλωνας, απλά, κάλυψε μέρος της ζημιάς που έχει υποστεί».

Για το 7.5% των αποκοπών: «Είναι ένα ποσοστό, λιγότερο από ένα μισθό. Ένα ποσό το οποίο μπορούν να πάρουν πίσω οι παίκτες αν εκπληρώσουν κάποια ζητήματα. Μη θεωρείτε πως ο Απόλλωνας έχει επωφεληθεί από αυτό, ούτε το 70% της ζημιάς δεν έχει καλύψει».

Για το αν έχει υπολογιστεί η οικονομική ζημιά: «Έχει υπολογιστεί, δεν είναι όμως επί της παρούσης».

Για το αν ενοχλεί η στάση κάποιων ποδοσφαιριστών: «Όχι, δεν μας ενοχλεί. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς δεν συνδεόμαστε και δεν έχουμε τις απαιτήσεις που έχει ο απλός φίλαθλος. Γνωρίζουμε την ωμή πραγματικότητα. Από τη στιγμή που περνά ένας ποδοσφαιριστής το κατώφλι στο Κολόσσι, ήρθε για τα χρήματα. Από την πλευρά μας, έχουμε απαίτηση να τιμά τη φανέλα και τον κόσμο του Απόλλωνα. Δεν θεωρούμε απώλεια την φυγή κάποιου ποδοσφαιριστή, απεναντίας, είναι χαρά και τιμή όλων αυτών που έρχονται να παίξουν στον Απόλλωνα».

Για την προετοιμασία: «Είναι θέμα ημερών να αποφασίσουμε ημερομηνίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ