aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Mεγάλοι συλλόγοι της Γερμανίας παρακολουθούν τον Σάλαϊ...»

Φανούριος: «Mεγάλοι συλλόγοι της Γερμανίας παρακολουθούν τον Σάλαϊ…»

Κανένα θέμα Ουάρντα δεν υπάρχει στον Απόλλωνα, ενώ προέκυψαν βολιδοσκοπήσεις για τον Σάλαϊ όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων (ΣΠΟΡ FM 95.0). Ο Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε για την κατάσταση του Πέδρο, το παιχνίδι με την Πάφο, ενώ δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε την συμφωνία με τον Φάνο Κατελάρη. Πάντως ο Κύπριος μέσος τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Λεμεσού, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Γνωρίζουμε πως θα έχουμε ένα δύσκολο 90λεπτο για να εκπληρώσουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς. Ο Πέδρο προπονείται κανονικά, ανεβάζει ρυθμούς και εναπόκειται στον προπονητή αν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής ή αν θα τον προφυλάξει ενόψει του τελικού με τον ΟΦΗ. Θα αποφασίσει ο προπονητής μέχρι το παιχνίδι του Σαββάτου».

Για τον ΟΦΗ: «Αυτά από Δευτέρα. Η Πάφος είναι πολύ δύσκολη ομάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Έχουμε μέρες να προετοιμαστούμε. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι όπως με την Σαμπουρτάλο και με τον Ερμή. Να είμαστε καλά ψυχολογικά ενόψει του ταξιδιού στην Κρήτη».

Για τον Ουάρντα: «Ο Απόλλωνας ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για τον εν λόγω παίκτη. Αυτό έγινε πέρσι το Καλοκαίρι. Εκ παραδρομής εμπλάκηκε το όνομα του Απόλλωνα. Δεν υπήρξε ποτέ και ούτε θα υπάρξει. Είναι άλλοι οι μετεγγραφικοί μας στόχοι».

Για τον Κατελάρη και τα μετεγγραφικά: «Δεν θα μπω σε διαδικασία που δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Αν υπάρξει, θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις. Πολλά ονόματα γράφτηκαν, για κάποιους λόγους δεν προχώρησαν. Φτάνει όλοι να είναι στα οικονομικά δεδομένα που έβαλε η ομάδα. Δεν υπάρχει κάτι στον ορίζονται προς το παρόν. Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα κάνουμε προσθήκη ή όχι. Το ξεκαθαρίζω δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε. Υπάρχουν μέρες ακόμα».

Αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σάλαϊ: «Σίγουρα ξοδέψαμε αρκετά πέρσι, ήταν η μεγαλύτερη μετεγγραφή. Επενδύσαμε στο ταλέντο του, θέλει υπομονή. Κάποιοι επέκριναν την επιλογή μας, όμως βλέπετε ότι εξελίσσεται. Είναι το πιο σημαντικό περιουσιακό μας στοιχείο και θα το χειριστούμε ανάλογα με το πλάνο. Δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό, κάτι δεδομένο. Σίγουρα έχουν γίνει βολιδοσκοπήσεις από μεγάλους συλλόγους της Γερμανίας και όπως γνωρίζουμε τον παρακολουθούν. Όμως από το ενδιαφέρον μέχρι την πρόταση, διαφέρουν πολύ. Στόχος είναι να τον κρατήσουμε για ακόμα ένα χρόνο. Είμαστε σίγουροι πως θα ανοίξει τα φτερά του. Δεν υπάρχει καμία ρήτρα, μόνο πολυετές συμβόλαιο. Θα διαπραγματευτούμε σκληρά. Αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε ένα πλάνο και σαφέστατα θα διαχειριστούμε αυτή την περίπτωση προς όφελος του συλλόγου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ