aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Μας έπαιζε μόνος του ο τερματοφύλακας» (τι είπε για μετεγγραφές)

Φανούριος: «Μας έπαιζε μόνος του ο τερματοφύλακας» (τι είπε για μετεγγραφές)

Στη θετικότατη παρουσία του Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Δόξα (1-0) στάθηκε ο Φανούριος Κωνσταντίνου. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων σημείωσε ότι πρέπει οι γαλάζιοι να εκμεταλλευτούν το Τσίρειο ώστε να φτάσουν στην επίτευξη του στόχου, ενώ για τις μετεγγαφές υπογράμμισε πως ό,τι χρειαστεί και είναι αναγκαίο για να ενισχυθεί ο Απόλλων θα το πράξουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Συγχαρητήρια σε όλους. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για μας και έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Υπήρχε τρομερό άγχος και πίεση γιατί το κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Βλέπετε ότι όλες οι μικρές ομάδες βάζουν δύσκολα στις μεγάλες. Για εμάς δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Δεν ήμασταν τόσο επικίνδυνοι στο πρώτο ημίχρονο έστω και αν δεν κινδυνέψαμε. Θεωρώ ότι στην επανάληψη ο Απόλλων ήταν πάρα πολύ καλός. Ήταν πραγματικός Απόλλωνας. Βρήκαμε απέναντι μας έναν πολύ καλό τερματοφύλακα που ουσιαστικά μας έπαιζε μόνος του. Δεν πετύχαμε το δεύτερο τέρμα και υπήρχε ο φόβος στο υποσυνείδητο ότι ίσως την πληρώσουμε, ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον κόσμο. Πλέον σκεφτόμαστε τον επόμενο μας αγώνα που είναι με τον Ερμή στη Λεμεσό

Όταν κάνεις πρωταθλητισμό όλα τα παιχνίδια μετατρέπονται σε τελικούς. Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες. Έχουμε ένα εξαιρετικό απολογισμό εκτός έδρας. Έχουμε μια ισοπαλία μόνο με το ΑΠΟΕΛ σ’ ένα παιχνίδι που μας άξιζε η νίκη. Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτούμε και το Τσίρειο για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το κεφάλαιο μετεγγραφές, ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε το παραμικρό. Είναι ένα θέμα το οποίο θα το συζητήσουμε εντός της βδομάδας ο προπονητής με τον πρόεδρο. Σιγά – σιγά έχει κατασταλάξει για το τι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα. Θα παραδώσει τη δική του έκθεση και ό,τι χρειαστεί και είναι αναγκαίο για να ενισχυθεί ο Απόλλων θα το πράξουμε. Πιστεύουμε πολύ σε αυτή την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ