aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Μας ενδιαφέρει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο»

Φανούριος: «Μας ενδιαφέρει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο»

Ενδιαφέρει μεν, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η μετεγγραφή του Ελμπά Ρασάνι σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Απόλλωνα. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM ο Φανούριος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στη μετεγγραφή του Παπουνασβίλι, έκανε τον απολογισμό του 2020, ενώ απέφυγε να πει αρκετά για τις αποχωρήσεις παικτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη μετεγγραφή του Παπουνασβίλι, είπε: «Εγώ έχω πάντα την άποψη ότι καθρέφτης είναι το γήπεδο. Δεν παρασύρομαι από το οτιδήποτε. Θεωρούμε ότι αυτοί που τον έχουν επιλέξει είδανε κάτι που τους ώθησε στο να τον φέρουν. Όμως ο ίδιος πρέπει να τους δικαιώσει με την παρουσία του στο γήπεδο. Αύριο θα έρθει στην Κύπρο».

Αν ο Ρασανί θα είναι η δεύτερη προσθήκη, απάντησε: «Για να είμαστε σωστοί, είναι ποδοσφαιριστής που εξετάζεται από την τεχνική ηγεσία, όμως τίποτε δεν πρέπει να θεωρείτε δεδομένο και πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες για να δούμε τι θα γίνει».

Για τη φημολογία πώλησης του Σάλαι: «Το θέμα Σάλαι έχει περάσει για λίγο την αφάνεια. Είναι συνειδητή αυτή η επιλογή, δεν κάνει καλό σε κανένα να ακούγεται συνέχεια το όνομά του. Αν υπάρχει οτιδήποτε θα ενημερωθείτε».

Για τις αποχωρήσεις παικτών, σημείωσε: «Για να έρχονται κάποιοι ποδοσφαιριστές σημαίνει ότι κάποιοι αποχωρούν. Όταν θα υπάρχει κάτι δεδομένο θα ανακοινώσουμε».

Για την πορεία του Απόλλων στο 2020: «Είναι ανάμικτα τα συναισθήματα. Στο πρώτο μισό θα μπορούσαμε να ήμασταν ακόμη πιο ψηλά και όχι στο μείον έξι από τη κορυφή, ήμασταν στα ημιτελικά του κυπέλου, αυτή τη στιγμή είμαστε στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά θα πρέπει να περιμένουμε το 2021 για να μπορούμε να κάνουμε τον απολογισμό μας. Αυτή τη στιγμή είναι θετικό το πρόσημο αλλά τα κουκιά μας θα τα μετρήσουμε τον ερχόμενο Μάιο».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Σήμερα είναι η πρώτη προπόνηση μετά το παιχνίδι με την Πάφο. Θα δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές. Από την Πέμπτη θα τα συζητήσουμε αυτά, είναι νωρίς ακόμη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ