aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος Κωνσταντίνου: «Αγωνιζόμαστε με το πιστόλι στον κρόταφο»

Φανούριος Κωνσταντίνου: «Αγωνιζόμαστε με το πιστόλι στον κρόταφο»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports1 ο εκπρόσωπος Τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Ερμή: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που παραδοσιακά μας βάζει δύσκολα. Πάμε εκεί με τη σκέψη ότι έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο τελικό στον οποίο απαγορεύεται το λάθος».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Επέστρεψε ο Μπεντόγια, θα δούμε αν θα είναι στην αποστολή ο Μακρίδης, είναι θέμα ετοιμότητας. Ο Αγγελή κάνει διπλές προπονήσεις για να καλύψει το χαμένο έδαφος».

Για τον κόσμο: «Δεν έχουμε παράπονο από τον κόσμο που έρχεται μαζικά, αλλά δεν του το ανταποδίδουμε με καλές εμφανίσεις επί της παρούσης».

Για τη βαθμολογική θέση της ομάδας και αν φέρνει άγχος: «Από την αρχή της περιόδου αγωνιζόμαστε με το πιστόλι στον κρόταφο. Σίγουρα επηρεάζει. Είναι δυσάρεστο και επίπονο, αλλά και επιπλέον κίνητρο για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Από τον αγώνα με την Ομόνοια και μετά συνεχώς αγωνιζόμαστε για τη νίκη χωρίς να κοιτάζουμε προς τα πίσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ