aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Κλείνουν κύκλοι. Πολλές αλλαγές, δεν μένουν όσοι έχουν συμβόλαιο»

Φανούριος: «Κλείνουν κύκλοι. Πολλές αλλαγές, δεν μένουν όσοι έχουν συμβόλαιο»

«Θα γίνει ότι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η εικόνα του Απόλλωνα», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων. Ο Φανούριος Κωνσταντίνου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM τόνισε ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, ενώ υπογράμμισε ότι οι ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν δεν σημαίνει ότι έχουν «κλειδωμένη» θέση στο ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Είναι μια παράμετρος και όχι στόχος να ερχόμαστε δεύτεροι. Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα και να κερδίσουμε κάποιες μέρες ξεκούρασης για την Ευρώπη. Η σκέψη μας είναι στην επόμενη μέρα, θα κάνουμε σοβαρό προβληματισμό, ενδελεχή ανάλυση για όλα που έχουμε ενώπιών μας. Τις επόμενες μέρες θα ανοίξουμε το κεφάλαιο των αποχωρήσεων. Αργότερα θα συνεχίσουμε με τις μεταγραφές για ενίσχυση. Ο προγραμματισμός είναι σε προχωρημένο στάδιο. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε αν όχι όλους τους περισσότερους νεοφερμένους πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Τα πάντα είναι ρευστά στη μεταγραφική περίοδο».

Για την προετοιμασία: «Κοιτάζουμε και αξιολογούμε ακόμη προπονητικά κέντρα. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα».

Για τον αριθμό των μετεγγραφών: «Δεν είναι τόσο εύκολο, όσο νομίζετε. Δεν φεύγουν 10, έρχονται 5. Καλύτερα πρώτα να ολοκληρώσουμε το πρώτο κεφάλαιο των αποχωρήσεων και ακολούθως θα δούμε τι θα γίνει με τις μετέγγραφές και την ενίσχυση της ομάδας. Θα γίνουν πολλές αλλαγές. Κλείνουν κάποιοι κύκλοι. Ότι κάποιος διατηρεί συμβόλαιο δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα μείνει στην ομάδα. Θα γίνει ότι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η εικόνα του Απόλλωνα. Αυτά τα χειρίζονται ο κ. Κονναφής και ο κ. Αυγουστή».

Για τον Αγκίρε: «Ποδοσφαιριστές θα προταθούν και θα εξεταστούν 100δες. Επομένως, είναι δύσκολο εγχείρημα γιατί μπορεί να συμβούν πολλά. Είναι πολλοί παράμετροι, δεν είναι μόνο το οικονομικό».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα ξεκαθαρίσουν όλα σήμερα στην τελευταία προπόνηση»

Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της Κατερίνας: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της Κατερίνας για τον χαμό της. Ειδικότερα μετά τα όσα τραγικά ήταν γνωστό ότι είχαν προηγηθεί με την οικογένεια της. Ήταν μια πιστή οπαδός σε νεαρή ηλικία. Είναι ένα οδυνηρό συμβάν. Η εταιρία Απόλλων ποδόσφαιρο θα είναι στην κηδεία και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ