aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Kαθήκον και υποχρέωσή μας»

Φανούριος: «Kαθήκον και υποχρέωσή μας»

Λίγο πριν η αποστολή του Απόλλωνα αναχωρήσει από την Κύπρο με προορισμό την Ιρλανδία, εκεί που οι «γαλάζιοι» θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη την Σάμροκ Ρόβερς για τον Β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Το αρχικό του σχόλιο αφορούσε το ματς που ακολουθεί: «Ξέρουμε που πάμε. Γνωρίζουμε ότι η Σάμροκ Ρόβερς είναι μια δυνατή, συμπαγής ομάδα με καλό ρυθμό. Επίσης, έχει μια “καυτή” έδρα. Εμείς, γνωρίζοντας τις δυσκολίες, πάμε με αυτοπεποίθηση, έχοντας πίστη στις δυνατότητες μας. Στόχος μας είναι στο παιχνίδι να ελέγχουμε το ρυθμό και αν καταφέρουμε να πετύχουμε ένα γκολ θα είναι ό,τι καλύτερο για την ομάδα ενόψει του επαναληπτικού».

Ερωτηθείς για τον κόσμο που αναμένεται να έχει στο πλευρό του ο Απόλλωνας, είπε: «Αναμένεται να βρίσκονται 50-60 φίλοι στο πλευρό της ομάδας. Εμείς έχουμε το καθήκον και την υποχρέωση να αγωνιστούμε για αυτούς αλλά και για όλους τους φίλους της ομάδας που θα βρίσκονται στην Κύπρο και θα βλέπουν το παιχνίδι από την τηλεόραση, έχοντας ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ