aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος και Πετράκης έδειξαν τη διάθεση του Απόλλωνα

Φανούριος και Πετράκης έδειξαν τη διάθεση του Απόλλωνα

«Η ομάδα θα είναι εκεί μέχρι τέλους. Κάποια πράγματα πρέπει να διαφοροποιηθούν και μην με ρωτήσετε τι γιατί δεν θα πω στον αέρα», δήλωσε δευτερόλεπτα μετά το τέλος του ισόπαλου 0-0 ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ ο Φανούριος Κωνσταντίνου και ο γρίφος λύθηκε λίγο αργότερα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη για τη διαιτησία στη συνέντευξη Τύπου είπαν όσα δεν είπε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων της Λεμεσού και πλέον είναι ξεκάθαρο πως ο Απόλλων επαναφέρει θέμα διαιτησίας.

Στη συνεδρία της εκτελεστικής επιτροπής της ΚΟΠ είχε λεχθεί πως θα συνεχίσει το πρωτάθλημα με Κύπριους διαιτητές, όμως θα υπάρχει ετοιμότητα εφόσον κριθεί αναγκαίο να υπάρξει κάθοδος ξένων. Μένει να διαφανεί πως θα κριθεί η διαιτησία του Λούκα Σωτηρίου και των συνεργατών του στο ντέρμπι του Τσιρείου, αλλά και των υπόλοιπων παιχνιδιών της αγωνιστικής από την ΚΟΠ και το αρμόδιο τμήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ