aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Ήταν Θρύλος σήμερα ο Απόλλωνας»

Φανούριος: «Ήταν Θρύλος σήμερα ο Απόλλωνας»

Χαμηλούς τους τόνους θέλουν να κρατήσουν στον Απόλλωνα. Οι κυανόλευκοι κέρδισαν την ΑΕΚ με 3-1, ωστόσο απέχουν πολύ ακόμη από τους στόχους που οριοθέτησαν στην αρχή της σεζόν.

Μετά το ματς με τους Λαρνακείς, ο Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στη κάμερα της Cytavision και εξέφρασε την ευχαρίστηση του για την είκονα του Απόλλωνα αλλά και τη νίκη επί της ΑΕΚ στο Τσίρειο.

Αρχικά ανέφερε: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές τη τεχνική ηγεσία και τους οπαδούς μας. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς αλλά δεν μας παρασύρει η νίκη. Κρατάμε μόλις τους βαθμούς και τίποτα περισσότερο, απέχουμε αρκετά από εκεί που έπρεπε να ήμασταν. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, είδαμε καταιγιστικό Απόλλωνα, ευκαιρίες πολλές και γκολ. Η ομάδα σήμερα ήταν Θρύλος».

Για τη συνέχεια: «Περιμένουμε τη Ανόρθωση, θα προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να νικήσουμε. Στόχος η νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας. Κάποιες φορές θα τα καταφέρουμε κάποιες όχι ίσως από ατυχία ή συγκυρίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ