aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Ίσως κάποιοι μεταβούν απέναντι χωρίς διακριτικά»

Φανούριος: «Ίσως κάποιοι μεταβούν απέναντι χωρίς διακριτικά»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του σταθμού Sports1 ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τα αγωνιστικά: «Απομένει ακόμη μια προπόνηση. Ευελπιστούμε να κυλήσουν όλα ομαλά. Είναι αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα αλλά η ομάδα είναι έτοιμη από κάθε άποψη».

Για την απουσία του Ρομπέρζ: «Ο Γάλλος ίσως να είναι ο κορυφαίος σε απόδοση στα τελευταία παιχνίδια, μας δίνει εξαιρετική βοήθεια στο κέντρο της άμυνας. Θεωρώ ότι δεν θα υπάρχουν πολλές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την Αναγέννηση».

Για τον κόσμο: «Θα έχουμε αρκετό κόσμο αύριο αλλά δεν αφαιρεί κανένας το δικαίωμα να έρθουν στην Ανατολική. Δεν είναι κλειστή, ίσως κάποιοι μεταβούν απέναντι χωρίς διακριτικά. Υπάρχει αρκετή κινητοποίηση και στο διαδίκτυο. Το πάνω διάζωμα της Δυτικής θα είναι γεμάτο».

Για τον Πελαγία: «Για να αποκτηθεί υπάρχει πίστη στις δικές του δυνατότητες. Ο Καρώ είναι πιο έτοιμος αγωνιστικά και πήγε καλά στην πρώτη του εμφάνιση, με αρκετό άγχος. Πρέπει να πιστώσουμε και τον Σεμέδο όπως και τους υπόλοιπους. Δεν μπορείς κατευθείαν να δέσεις, χρειάζεται χρόνος προσαρμογής».

Για τον Αγγελή: «Αναχωρεί την Τετάρτη για το Οπόρτο. Θα χειρουργηθεί και με την επιστροφή του θα αρχίσει αποκατάσταση για να προλάβει ό,τι μπορεί να προλάβει».

Για τον Χάμπο Κυριάκου: «Δεσμεύεται με συμβόλαιο, είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του Απόλλωνα. Δεν έχει μεταφερθεί πρόταση στον ίδιο. Θα δούμε στο μέλλον αν υπάρξει πρόταση. Είναι από τα πιο ακριβά περιουσιακά στοιχεία του Απόλλωνα, έχει επενδύσει πάνω του από πολύ νεαρή ηλικία. Έχουν αρκετές εμπειρίες και η αγοραστική τους αξία είναι μεγάλη για τα κυπριακά δεδομένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ