aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Ίσως αποδειχτεί καθοριστικό και μπράβο»

Φανούριος: «Ίσως αποδειχτεί καθοριστικό και μπράβο»

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Μίντιλαντ ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στη Cytavision για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του και τον επαναληπτικό.

Για το παιχνίδι: «Πληρώσαμε τα νεκρά μας διαστήματα και όταν παίζεις μια μεγάλη ομάδα θα το πληρώσεις. Ευτυχώς, όμως, στο τέλος δεν το πληρώσαμε. Το τέρμα του Πίττα ίσως αποδειχτεί καθοριστικό και μπράβο του. Πάμε σε μια βδομάδα να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση».

Για τον επαναληπτικό: «Όλα τα παιχνίδια κρίνονται στα 90 λεπτά. Είδατε σήμερα είχαμε το πάνω χέρι στα πρώτα 25 λεπτά. Μας ισοφάρισαν το ίδιο έγινε και στο δεύτερο τέρμα. Όμως τα καταφέραμε. Πάμε για τη νίκη, και αν πάμε για την ισοπαλία θα χάσουμε. Είμαστε Απόλλωνας και πάμε για τη νίκη».

Για τον κόσμο που θα ταξιδέψει στην Δανία: «Υπάρχει αρκετός κόσμος που θα πάει μόνος στη Δανία, θα δούμε τι θα γίνει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να καθαρίσει το μυαλό μας και να πάμε για τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ