aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Η δικαίωση έρχεται τον Μάιο»

Φανούριος: «Η δικαίωση έρχεται τον Μάιο»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports1 ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά oι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας των «κυανόλευκων»:

Για τον Ρομπέρζ: «Θα εκτίσει τιμωρία. Οι κάρτες ισχύουν πάντοτε στα φύλλα αγώνων. Το αποτέλεσμα και οι σκόρερ δεν μετρούν, όμως οι κάρτες ισχύουν. Δεν θα παίξει με ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση. Ακόμη κι αν το παιχνίδι άρχιζε από το πρώτο λεπτό οι κάρτες θα ίσχυαν».

Για τον Γκόμες: «Είναι πολύ δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι της Δευτέρας, κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Μαζί με το Ρομπέρζ είναι δύο ποδοσφαιριστές πολύ σημαντικοί, αλλά έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, υπάρχουν οι επλογές και έχουμε πίστη στο ρόστερ».

Για την πρόκριση επί της Ομόνοιας: «Δεν είναι θέμα δικαίωσης, ούτε απαντήσεων στην κριτική. Είναι ανταμοιβή για την προσπάθεια και τους κόπους των ποδοσφαιριστών, του Αυγουστή και των συνεργατών του. Δεν έσβησε ποτέ η πίστη μας προς αυτή. Θέλαμε να αποφορτίσουμε την ομάδα επικοινωνιακά. Κάποια πράγματα που λέχθηκαν πριν από μερικούς μήνες ήταν διαφορετικά σε σχέση με το καλοκαίρι, όμως δεν έπαψε ποτέ η πίστη. Η ομάδα ήταν έβδομη, ανέβηκε στη δεύτερη, είναι ξανά στην τετράδα του κυπέλλου με μόλις τρία παιχνίδια μακριά από την κατάκτηση του τίτλου, όμως η σκέψη είναι αποκλειστικά στο πώς θα κερδίσουμε το ΑΠΟΕΛ».

Για τον στόχο του πρωταθλήματος: «Κάποια στιγμή δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πίεση υπήρχε στην ομάδα. Λύγιζαν τα πάντα. Μετά την ήττα από τον Ερμή που ήταν και η τελευταία μέχρι τώρα, ψάχναμε κάθε δυνατή επιλογή για να αποφορτίσουμε τους ποδοσφαιριστές που αμφισβητήθηκαν, όχι αδικαιολόγητα, από τον κόσμο. Σήμερα σκοράρουν κατά βούληση και κερδίζουν τον οποιονδήποτε. Ο πρόεδρος με τους ποδοσφαιριστές και τον Αυγουστή ανέτρεψαν την κατάσταση. Η δικαίωση έρχεται τον Μάιο».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι περήφανος, θέλει το καλό θέαμα και μετά το αποτέλεσμα και αυτό είναι το πιο δύσκολο. Τους τελευταίους τρεις μήνες αυτή η ομάδα αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού από όλους. Προσπαθούμε για τον κόσμο, την ιστορία και εμάς που δουλεύουμε κάθε μέρα για τον σύλλογο».

Για τον Παπουλή: «Κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει. Έχει αυξημένες πιθανότητες και ακόμη πιο αυξημένες πιθανότητες έχει ο Γκιέ».

Για τον Πελαγία: «Τα πήγε εξαιρετικά, όπως και ο Μάριο Σέρτζιο. Η παρουσία τους είναι ίσως μεγαλύτερο κέρδος κι από την πρόκριση».

Για τον τρόπο δουλειάς της διοίκησης: «Δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο και είχαμε και επιτυχίες και αποτυχίες. Κάποιες φορές είναι και θέμα συγκυριών. Αυτή τη στιγμή εξαργυρώνονται γιατί η ομάδα είναι χάρμα ιδέσθαι. Είναι κρίμα να μηδενίζεται η προσπάθεια μετά από αρνητικά αποτελέσματα. Μπορούμε να διαχειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις και κοιτάμε μπροστά. Εκεί που ήταν όλα μαύρα έχει αλλάξει η κατάσταση».

Για τη διαχείριση του χθεσινού αγώνα: «Ακόμα και με δέκα η ομάδα δεν κλείστηκε πίσω και διαχειρίστηκε σωστά. Ήμασταν σίγουροι ότι θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες και θέλαμε να τις εκμεταλλευτούμε, όπως έγινε με αυτή του Ζοάο Πέδρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ