aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Γιατί να παίξουμε μαζεμένα ματς; Το πληρώσαμε ακριβά...»

Φανούριος: «Γιατί να παίξουμε μαζεμένα ματς; Το πληρώσαμε ακριβά…»

Την θέση του Απόλλωνα σχετικά με την πιθανή αναβολή του αγώνα με τον Εθνικό (είναι ορισμένος για το ερχόμενο Σάββατο), παρέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων (ΣΠΟΡ FM 95.0), Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως ο καθένας βλέπει τα του οίκου του όπως επίσης και πως ο Απόλλωνας δεν επιθυμεί να δίνει δύο αγώνες την εβδομάδα λόγω των πολλών αναβολών.

Αναλυτικά: «Καμία ενημέρωση επί του θέματος. Περιμένουμε την Ομοσπονδία. Ο καθένας βλέπει τα του οίκου του. Δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρξουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Γιατί να αναγκαστεί ο Απόλλωνας να παίζει Κυριακή και Τετάρτη από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάιο; Δεν θεωρώ παράλογο τον Εθνικό, ωστόσο ο Απόλλωνας έχει ψηλούς στόχους. Έχουμε δει πολλές φορές το έργο να δίνουμε αγώνες μαζεμένους, και το πληρώσαμε ακριβά. Δεν εκμεταλλευόμαστε τις απώλειες των ομάδων. Μετράτε πόσες μέρες είναι σε αδράνεια οι παίκτες του Απόλλωνα. Δεν είναι εύκολη η διαχείριση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ