aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Για όσους τον είχαν ξοφλημένο…»

Φανούριος: «Για όσους τον είχαν ξοφλημένο…»

Στον Active (107.2 & 102.5) μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνας. Ο Φανούριος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στον αγώνα με αντίπαλο την Αλκή, σχολίασε το γεγονός ότι οι γαλάζιοι βρίσκονται στην κορυφή, ενώ εκθείασε την αγωνιστική συνεισφορά του Φακούντο Περέιρα.

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας όπως όλα όσα παιχνίδια έχουν προηγηθεί. Παρουσιαστήκαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι παρά τις απουσίες που είχαμε γι’ αυτό και φτάσαμε στη νίκη. Ο κύριος Αυγουστή έχει τη δυνατότητα να αναδεικνύει διαφορετικούς πρωταγωνιστές μέσα από τον τρόπο της δουλειάς του. Η φιλοσοφία και το μότο στο Κολόσσι είναι ότι κανείς δεν βρίσκεται πάνω από την ομάδα άρα όποιοι και να αγωνιστούν όποιοι και να σκοράρουν αν δεν πάρουμε τους τρεις βαθμούς το αποτέλεσμα βαραίνει όλους μας».

Διαβάστε επίσης: Όργωσε το γήπεδο

Για το γεγονός ότι ο Απόλλωνας βρίσκεται στην κορυφή σχολίασε: «Σαφέστατα θα υπάρξουν εναλλαγές στην βαθμολογία. Οι 22 βαθμοί που πήραμε μέχρι στιγμής είναι πολύ λίγοι με την εικόνα που δείχνουμε μέχρι στιγμής. Το ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι είναι καλό γιατί μας γεμίζει με κίνητρα για τη συνέχεια».

Επίσης, αναφέρθηκε και στην παραγωγικότητα του Φακούντο Περέιρα: «Για κακή τύχη προς κάποιους που τον θεωρούσαν ξοφλημένο, μας έχει προσφέρει ποικιλότροπους είναι ορχήστρα και σκοράρει κατά βούληση. Είναι ένας από τους υπόλοιπους, όπως οι Μάγκλιτσα, Σελάγια, Πέδρο και από τον οποιοδήποτε. Οι φίλοι του Απόλλωνα να μην αγχώνονται γιατί το συμβόλαιο του είναι διάρκειας δύο χρόνων. Δεν έχουμε χάσει κανένα ποδοσφαιριστή που θέλαμε τα τελευταία δύο χρόνια».

Διαβάστε επίσης: Ο νέος τραυματισμός του Μπρου

Για την κατάσταση του Μπρού τόνισε: «Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Μπρού αλλά είναι αληθινό. Νέο πρόβλημα, η μακρά αποχή του παίκτη ίσως να του προκάλεσε ζημιά. Είναι υψηλής ποιότητας ποδοσφαιριστής θα τον στηρίξουμε και θα έρθει η ώρα που θα μας το ανταποδώσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ